نوعروسان این نکات را باید بدانید! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +---- انجمن: روان شناسی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=63) +---- موضوع: نوعروسان این نکات را باید بدانید! (/showthread.php?tid=273666) |
نوعروسان این نکات را باید بدانید! - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 18-02-2019 یک سری نکات است که نوعروسان حتما بدانند.نکات مفید خانه داری برای نوعروس ها 1- یکی از بهترین راهکارها برای پاک کردن دستها بعد از پوست کندن بادمجان شستشوی دست با آب ژاول است. برای این کار با پنبهای آغشته به آب ژاول دستها را پاک کنید. برای پیشگیری از این مشکل بهتر است با دستکش برای پوست کندن بادمجان اقدام کنید 2- بهترین روش برای خنک نگهداشتن شربتها در تابستان استفاده از گیلاس، آلبالو یا انگور یخ زده است. با استفاده از این میوهها دیگر آب شدن یخها موجب تغییر طعم و بیمزه شدن شربت نمیشود 3- میوهها و سبزیها را تنها در شرایطی که تصمیم دارید آنها را میل کنید یا برای تهیه غذا و دسر از آنها استفاده کنید، بشویید. در غیراین صورت آنها خیلی زود فاسد میشوند. 4- برای از بین بردن بوی بد چاه بهتر است مقداری جوش شیرین را با پودر ماشین لباسشویی ترکیب کرده و آن را با فشار آب داغ داخل لولهها بریزید. 5- اگر شستشوی پردهها را در منزل انجام میدهید به خاطر داشته باشید به جای آن که آنها را تا کرده یا در سبد رختها قرار دهید تا خشک شود آنها را به صورت نمدار از محلی مناسب آویزان کنید تا بدون نیاز به اتو کشیدن قابل استفاده باشند. 6- برای صرفهجویی در مصرف آب به یاد داشته باشید که اگر در خانهتان آکواریوم دارید آب آن را دور نریزید. از آن برای آبیاری درختان، باغچه و گلدانهای خود استفاده کنید. 7- اگر چای روی لباس و رومیزی شما ریخته و امکان شستشوی فوری آن مقدور نیست خیلی سریع پارچهای تمیز را با پودر لباسشویی و آب مخلوط کنید و آن را روی پارچه یا پیراهنتان بکشید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
برای جلوگیری از فاسد شدن سبزی ها آنها را در بخشی جداگانه و دور از انواع گوشتهای قرمز و سفید قرار دهید. 9- ادویهها و سبزیهای معطر را حتما در ظروف شیشهای در بسته نگه دارید تا بو و طعم آنها از بین نرود. شیشه سسهای مایونز بهترین وسیله برای نگهداری این ادویهها هستند. یکی از شیوههای پیشگیری از شپشک زدن برنج، مخلوط کردن کیسه برنج با نمک است. این کار مانع از وجود حشرات در برنج میشود. 11- اسفنجهایی را که برای شستشوی ظرفها استفاده میکنید هر از گاهی ضدعفونی کنید. بهترین کار برای ضدعفونی کردن آنها جوشاندن اسفنجها درون ظرف آب به مدت نیم ساعت است. چه وقت باید به غذا نمک زد؟ ▪ به سوپ و آبگوشت از ابتدای پخت نمک بزنید. ▪ به گوشتها درست اندکی قبل از برداشتن از روی آتش نمک بزنید. ▪ سبزیجات را در آب نمکداربپزید. چه کنیم که تخممرغ ترک نخورد ؟ برای آنکه هنگام پختنتخممرغ، آنها در آب ترک نخورند چند راه وجود دارد : ▪ در آبی که تخممرغها در آن میجوشد مقدار زیادی نمک بریزید. قبلا به وسیله یک سوزن تهتخممرغ را سوراخ کنید و آن را داخلآب سرد بیندازید. ▪ وقتی میخواهید تخممرغ بپزد تا سفت شود مقداری سرکه به آباضافه کنید. نکتهای در مورد روش شکستن نارگیل : برای شکستن نارگیل به این صورت عمل کنید : ابتدا الیاف آن را کاملاً از نارگیل جدا کنید، روی نارگیل لکههایی مانند چشم وجود دارد آن قسمت را سوراخ کنید و شیره داخل نارگیل را کاملاً از آن خارج کنید. سپس نارگیل را داخل تاوه قرار داده به مدت ۳۰ الی ۶۰ دقیقه بگذارید تا با حرارت بالا بپزد بعد از این زمان صبر کنید تا پوست آن سرد شود. سپس با یک ضربه چکش پوست نارگیل را از آن جدا کنید. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
چند نکته در مورد گرفتن آب میوه : در نظر داشته باشید که وقتی میخواهید آب میوه بگیرید به مقدار مصرف تهیه کنید. زیرا مثلا اگر آب هویج بماند، تلخ و اگر آب سیب مدتی بماند سیاه میشود. اگر میخواهید از آب میوهای استفاده کنید که در آن فصل وجود ندارد، میتوانید در فصلی که آن میوه وجود دارد، آن را ذخیره کنید. به این صورت که آب میوه مورد نظر مانند لیموترش یا شربت نعناع و یا آب نارنج را درون قالب یخ ریخته تا ببندد. سپس آن را از قالب جدا کرده و درون کیسه پلاستیکی قرار دهید و داخل فریزر نگهدارید تا در زمان مورد نظر یکی از این قالبها را درون لیوان شربت بیندازید و از آن استفاده کنید. چند نکته در مورد گردو : ▪ اگر میخواهید پوست گردوی سبز را از آن جدا کنید و دستتان سیاه نشود، داخل ظرف پر از آب، پوست گردو را بکنید. ▪ اگر میخواهید مغز گردو را سالم از پوست آن جدا کنید، گردوها را یک شب تمام، داخل آب نمک خیس کنید، سپس به آرامی پوست آن را شکسته و مغزگردو را بیرون بیاورید. چند نکته درباره میوهها : ▪ تشخیص گریپفروت خوب : از ضخامت و کلفتی پوست گریپفروت به آبدار بودن یا نبودن آن میتوانید پی ببرید. برای تشخیص اینکه گریپفروت ضخیم است یا نازک به انتهای آن یعنی قسمتی که به ساقه مربوط میشود توجه کنید. در این قسمت از گریپفروت برآمدگی ایجاد شده است و اصولاً ناصاف و پر چین به نظر میرسد که پوست آن ضخیم است و هر چه پوست گریپفروت ضخیمتر باشد پر آبتر است. |