متن آهنگ Scream & Shout از بریتنی اسپیرز و ویلیام - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن آهنگ Scream & Shout از بریتنی اسپیرز و ویلیام (/showthread.php?tid=27172) |
متن آهنگ Scream & Shout از بریتنی اسپیرز و ویلیام - Shawty Girl - 23-01-2013 Bring the action... عملیالت رو شروع کن When you hear this in the club وقتی این آهنگو توی کلوپ میشنوی You gotta turn the sh-t up (×3) باید لعنتی رو زیادش کنی When we up in the club وقتی توی کلوپیم All eyes on us (×3) چشم همه به ماست See the boys in the club پسرای توی کلوپ رو ببین They watching us (×3) دارن ما رو میپان Everybody in the club همه ی کسایی که توی کلوپن All eyes on us (×3) چشمشون به ماست I wanna scream and shout, and let it all out میخوام داد و فریاد بکشم و خودمو خالی کنم And scream and shout, and let it out میخوام جیغ بکشم،داد بزنم،همه چیزو بریزم بیرون We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم I wanna scream and shout, and let it all out میخوام داد و فریاد بکشم و خودمو خالی کنم And scream and shout, and let it out میخوام جیغ بکشم،داد بزنم،همه چیزو بریزم بیرون We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم You are now rocking with Will.i.am and Britney, b-tch شما هرزه ها دارین با ولی.ای.ام و بریتنی میترکونین Oh yeah.... اه آره Bring the action عملیات رو شروع کن Rock and roll, everybody let's lose control با سبک راک اند رول برقص و بترکون،همگی کنترلتونو از دست بدین All the bottom we let it go همه از عمق وجود خودشونو رها میکنن Going fast, we aint going slow, no ما سریع حرکت می کنیم،ما آروم نمیریم جلو Hear the beat, now let's hit the floor ضرب رو بشنو،حالا زمین رقص رو منفجر کن Drink it up, and then drink some more مشروبت رو سر بکش،بیشتر بخور Light it up, and let's let it blow روشنش کن،بذار بترکه Hey yo, rock it out, rock it now هی تو،بترکون If you know what we talking 'bout اگه میدونی منظورمون چیه Turn it up, and burn down the house, hooouse آهنگو زیاد کن،و این خونه رو به آتیش بکش Hey yo, turn it up, and don't turn it down هی تو،زیادش کن و کمش نکن Here we go, we gon shake the ground بزن بریم،ما زمین رو به لرزه درمیاریم Cause everywhere that we go we BRING THE ACTION چون ما هرجایی که باشیم،وارد عمل میشیم When you hear this in the club وقتی این آهنگو توی کلوپ میشنوی You gotta turn the sh-t up (×3) باید لعنتی رو زیادش کنی When we up in the club وقتی توی کلوپیم All eyes on us (×3) چشم همه به ماست See the boys in the club پسرای توی کلوپ رو ببین They watching us (×3) دارن ما رو میپان Everybody in the club همه ی کسایی که توی کلوپن All eyes on us (×3) چشمشون به ماست I wanna scream and shout, and let it all out میخوام داد و فریاد بکشم و خودمو خالی کنم And scream and shout, and let it out میخوام جیغ بکشم،داد بزنم،همه چیزو بریزم بیرون We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم I wanna scream and shout, and let it all out میخوام داد و فریاد بکشم و خودمو خالی کنم And scream and shout, and let it out میخوام جیغ بکشم،داد بزنم،همه چیزو بریزم بیرون We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم You are now rocking with Will.i.am and Britney, b-tch تو الان داری با وی.ای.ام و بریتنی هـ*ـرزه میترکونی Oh yeah.... آره It goes on and on and on and on ادامه پیدا میکنه و ادامه پیدا میکنه When me and you party together وقتی که ما با هم پارتی میگیریم I wish this night would last forever آرزو میکنم که این شب تا ابد ادامه داشته باشه Cause I was feeling down, now im feeling better چون تا قبلش حالم خیلی خوب نبود ولی الان خیلی بهترم And maybe it goes on and on and on and on و ممکنه همینطور ادامه پیدا کنه When me and you party together وقتی من و تو با هم پارتی میگیریم I wish this night would last forever, ever, ever, ever آرزو میکنم که این شب تا ابد ادامه داشته باشه I wanna scream and shout, and let it all out میخوام داد و فریاد بکشم و خودمو خالی کنم And scream and shout, and let it out میخوام جیغ بکشم،داد بزنم،همه چیزو بریزم بیرون We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم I wanna scream and shout, and let it all out میخوام داد و فریاد بکشم و خودمو خالی کنم And scream and shout, and let it out میخوام جیغ بکشم،داد بزنم،همه چیزو بریزم بیرون We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم I wanna scream and shout, and let it all out میخوام داد و فریاد بکشم و خودمو خالی کنم And scream and shout, and let it out میخوام جیغ بکشم،داد بزنم،همه چیزو بریزم بیرون We saying, oh wee oh wee oh wee oh wee oh ما داریم میگیم You are now rocking with Will.i.am and Britney, b-tch تو الان داری با وی.ای.ام و بریتنی جنـ*ـده میترکونی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: متن آهنگ Scream & Shout از بریتنی اسپیرز و ویلیام - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 24-01-2013 ممنون گلم خیلی خوف بود خانومی RE: متن آهنگ Scream & Shout از بریتنی اسپیرز و ویلیام - املیا - 21-07-2013 ممنون عجیجم RE: متن آهنگ Scream & Shout از بریتنی اسپیرز و ویلیام - *onlygirl* - 24-11-2013 خیلی ممنون عاشق این اهنگم |