طرز تهیه کیک هویج و گردو و انبه خوشمزه و آسان - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کیک هویج و گردو و انبه خوشمزه و آسان (/showthread.php?tid=271105) |
طرز تهیه کیک هویج و گردو و انبه خوشمزه و آسان - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 29-10-2018 کیک هویج و گردو و انبه از جمله کیک های میوه ایست که بسیار خوشمزه و آسان است . آموزش پخت کیک هویج و گردو و انبه آرد 1 لیوان هویج رنده شده 1 لیوان انبه خرد شده 1/2 لیوان گردو خرد شده 1/4 لیوان تخم مرغ 2 عدد شکر 1/2 لیوان شکر قهوه ای 1/4 لیوان بکینگ پودر 1 قاشق چایخوری پودر دارچین 1 قاشق چایخوری جوش شیرین 3/4 قاشق چایخوری روغن مایع 1/2 لیوان طرز تهیه کیک هویج و گردو و انبه فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود ؛ داخل کاسه ای شکر سفید ، شکر قهوه ای ، تخم مرغ ها ، روغن ، پودر دارچین و کمی نمک بریزید و با همزن بزنید تا مواد خوب مخلوط و یکدست شوند. آرد ، بکینگ پودر و جوش شیرین را مخلوط کنید و همراه با گردوی خرد شده و هویج رنده شده به مواد دیگر اضافه نمایید ، با قاشق مخلوط کنید تا مایه کیک یکدست شود سپس انبه های خرد شده را اضافه کنید ( دقت کنید انبه ها له نشوند ). داخل قالب کیک کاغذ روغنی بیندازید و مایه کیک را داخل قالب بریزید ، قالب را داخل فری که از قبل روشن کرده اید و گرم شده است به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا کیک بپزد ( بسته به نوع فر دمای پخت ممکن است کمی بیشتر شود ) ، پس از پخت کیک را از فر خارج کنید و برش بزنید و سرو کنید. نکته میتوانید به جای شکر قهوه ای از همان مقدار شکر سفید استفاده کنید ، میتوانید هم از انبه تازه و هم از انبه یخ زده استفاده کنید. نکات تکمیلی در مورد کیک هویج و گردو و انبه کیک هویج و گردو و انبه جزو کیک و شیرینی - انواع کیک میباشد زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد . کیک هویج و گردو و انبه را می توانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید . توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد . |