طرز تهیه خورش ماست اصفهانی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه خورش ماست اصفهانی (/showthread.php?tid=27073) |
طرز تهیه خورش ماست اصفهانی - امیررضا* - 21-01-2013 مواد لازم برای تهیه خورش ماست: مرغ – ۷۵۰ گرم پیاز – ۲ عدد (۲۵۰ گرم) زردچوبه – ۱ قاشق چایخوری آب – ۵۰۰ میلی لیتر زعفران – ۶ قاشق چایخوری خلال پوست پرتقال – ۲ قاشق غذاخوری ماست چکیده – ۵۰۰ گرم نمک – ۱ قاشق چایخوری خلال پسته – ۱ قاشق غذاخوری زرشک تفت داده شده – یک قاشق غذاخوری طرز تهیه خورش ماست: مرغ را به قطعات متوسط برش دهید. پیاز را به صورت خلالی برش داده و همراه با ۲ قاشق چایخوری زعفران به تکه های مرغ اضافه کنید. آب را اضافه کرده و یک ساعت حرارت دهید. استخوان ها را جدا کرده و به حرارت دهی ادامه دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران و خلال پوست پرتقال را اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید. ۲ قاشق چایخوری زعفران را به ماست اضافه کرده و هم بزنید. تکه های مرغ را از مواد جدا کرده و به تکه های ریز تر دربیاورید ( ریش ریش کنید ) و در ظرف اصلی برای سرو خورشت بریزید. مخلوط ماست زعفران را به مواد اضافه کرده و حرارت دهید ولی قبل از جوشیدن شعله را خاموش کنید. سس آماده است. سس را بچشید و در صورت نیاز نمک اضافه کنید. سس را به تکه های مرغ اضافه کرده و کمی هم بزنید. خورشت را با خلال پسته و زرشک تفت داده شده تزئین کنید. ( این خورشت را بدون چلو میل نمائید و باید هنگام سرو حالت کش سان داشته باشد ) |