طرز تهیه کیک پرتقالی با کاپوچینو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه کیک پرتقالی با کاپوچینو (/showthread.php?tid=270270) |
طرز تهیه کیک پرتقالی با کاپوچینو - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 07-08-2018 مواد لازم: پرتقال : 1 عدد تخم مرغ : 3 عدد آرد گندم : 230 گرم کره : 150 گرم شکر : 170 گرم کارامل رقیق شده: 2 تا 3 قاشق غذا خوری دنت نوشیدنی کاپوچینو : 1 فنجان طرز تهیه: پرتقال را رنده کرده و پوست آن را می گیریم ( برای از بین برن بوی ضخم تخم مرغ ) بعد از رنده کردن پوست دور پرتقال آن را فیله می کنیم و به صورت حلقه حلقه آن را برش می زنیم بعد قالب فر خود را آماده کرده ( قالبی که بتوان کیک را برگرداند ) ، کف قالب را با مقداری کره چرب می کنیم و بعد کارامل رقیق شده را به اندازه 2 تا 3 قاشق غذا خوری به آن اضافه می کنیم و سپس پرتقال های حلقه حلقه شده را کف قالب می چینیم و کف قالب را با پرتقالها می پوشانیم . در ظرف دیگری تخم مرغ ها را شکسته و با پوست پرتقال های رنده شده مخلوط کرده و هم می زنیم تا بوی نامطلوب تخم مرغ از بین برودبعد کره را به آن اضافه کرده و هم می زنیم و سپس شکر را به آن اضافه می کنیم و دوباره مخلوط می کنیم .در اینجا دنت کاپوچینو را به آن اضافه کرده و بدانید که این دنت طعم و عطر این کیک را فوق العاده می کند و بافت کیک را نیز بهتر و در این مرحله خواهید دید که عطر خوش کاپوچینو به مشام می رسد . بعد از اینها ، آرد را اضافه می کنیم و خوب مخلوط می کنیم .غلظت مایع کیک باید به صورت معمول باشد ( نه خیلی سفت و نه خیلی رقیق ) مایع کیک را در قالب و روی پرتقال ها می ریزیم .کیک را داخل فر و در دمای 180 درجه سانتیگراد می گذاریم و 45 دقیقه بعد کیک ما آماده خواهد بود .کیک راداخل ظرف مورد نظر (از قالب ) برمیگردانیم . نکته : این کیک بعلت داشتن پرتقال و ویتامین سی و قهوه ای که داخل کاپوچینو آن موجود می باشد به شما کمک می کند تا سرحال و شاداب باشید و احساس خواب آلودگی را از شما دور خواهد کرد . |