طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو (/showthread.php?tid=270246) |
طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 07-08-2018 تعداد نفرات: 6 نفر مواد لازم برای كاپ كیک حلوایی و گردو : كدو حلوایی یک چهارم یک عدد تخم مرغ 4 عدد مغز گردو یک و نیم فنجان مغز بادام خام یک فنجان دارچین یک قاشق چایخوری شیر یک لیوان کره 100 گرم شكر یک فنجان آرد سفید دو قاشق غذاخوری طرز تهیه كاپ كیک حلوایی و گردو : مقدار مناسب كدو حلوایی را جدا كرده، بشویید و پوست بكنید. سپس آن را خرد كنید. كدو حلوایی را چرخ كنید. گردوها را مغز كرده، بشویید و بگذارید آب آن برود و سپس آن را یک بار دیگر همراه با كدو حلوایی چرخ كنید. تخممرغ ها را داخل ظرفی دیگر شكسته و آن را با همزن، هم بزنید تا خوب پف كند. تخممرغ ها را با چرخ كرده مغز گردو و كدو حلوایی مخلوط كنید. خوب هم بزنید تا مواد مخلوط شوند. كره را داخل ظرف فلزی بگذارید. سپس آن را داخل قابلمهای كه آب آن در حال جوش است، بگذارید تا كره آب شود. سپس شكر را بهتدریج اضافه كنید تا با كره مخلوط شود. هم بزنید تا كره و شكر مخلوط شوند. سپس شیر و دارچین را هم اضافه كنید. آرام هم بزنید تا شكر كاملا در كره، شیر و دارچین حل شود. سپس این مایع را به مخلوط كدو حلوایی و گردو اضافه كنید. هم بزنید تا مواد با هم كاملا مخلوط شوند. سپس داخل خانه های هر قالب، آرد سفید بریزید. به مقدار لازم از مایه آماده شده داخل هر خانه بریزید. سپس فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. قالب را داخل آن بگذارید. نیم ساعت بعد، كیک ها آماده شده اند. در فاصله آماده شدن كیک، بادامهای خام را داخل آب گرم بریزید. وقتی پوست از گوشت جدا شد، آن را آبكش كرده، بشویید و بگذارید آب آن برود. سپس بادام ها را بكوبید تا كمی خرد شوند. بعد از آماده شدن كیک ها و بیرون آوردن آنها از فر، روی كیک ها را با بادام تزئین كنید. نكته یک: وقتی داخل چند عدد از كیكها، چاقو زدید و مایه به چاقو نچسبید، یعنی اینكه كیكها پختهاند. میتوانید در فر را باز كرده و مقداری از بادامهای خرد شده را روی كیكها بریزید. سپس با حرارت بالای فر، روی كیكها حرارت بدهید تا بادامها كمی قهوهای شوند. نكته دو: میزان شكر اضافه كرده البته با رعایت نسبت با سایر مواد، بستگی به ذائقه شما برای شیرین شدن كیكها دارد. |