![]() |
طرز تهیه پاناکوتای خرما - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پاناکوتای خرما (/showthread.php?tid=270245) |
طرز تهیه پاناکوتای خرما - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 07-08-2018 ![]() این دسر، خيلى خوشمزه و لطيف است و ارزش درست کردن را دارد. مواد لازم برای پاناکوتای خرما : خرما 17 عدد شیر 300 میلیلیتر (یک و یکچهارم پیمانه) عسل 2 قاشق سوپخوری پودر کاکائو 2 قاشق سوپخوری شکلات تلخ خرد کرده 70 گرم خامه صبحانه 200 گرم پودر ژلاتین 1 قاشق سوپخوری وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری خامه فرم گرفته برای تزئین به میزان لازم مراحل تهیه پاناکوتای خرما : هسته خرماها را درآورید و خرما را همراه با نیمی از شیر، عسل و پودر کاکائو، در پارچ دستگاه مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید. آنگاه این مخلوط را صاف کنید. سپس باقیمانده شیر، شکلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. حالا ژلاتین را رویش بپاشید و هم بزنید تا ژلاتین کاملا حل شود. ولی مراقب باشید که مایه نجوشد! اکنون وانیلین را به آن بیفزائید و بعد مایه صاف کرده خرما را افزوده و مخلوط کنید. اینک پاناکوتای خرما را در 12 قالب به گنجایش 60 میلی لیتر بریزید و دست کم 4 ساعت در یخچال نگه دارید تا آماده مصرف شود. آن گاه پاناکوتا را با خامه فرم گرفته بیارائید. |