![]() |
نحوه ی درست کردن شیرینی پیروک - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: نحوه ی درست کردن شیرینی پیروک (/showthread.php?tid=270071) |
نحوه ی درست کردن شیرینی پیروک - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 05-08-2018 ![]() شیرینی پیروک : کره ۱۵۰ گرم شکر ۹۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری آرد ۲۵۰ گرم بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری مارمالاد به دلخواه ۱ پیمانه زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد ![]() طرز تهیه شیرینی پیروک : برای تهیه این شیرینی, قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید. حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنیدو به مدت ۳۰ د قیقه در فر (تاون) گرم شده با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید.سپس بگذارید کمی خنک شود .بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی، خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید.اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید. |