انجمن های تخصصی  فلش خور
نحوه ی درست کردن شیرینی پیروک - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: نحوه ی درست کردن شیرینی پیروک (/showthread.php?tid=270071)



نحوه ی درست کردن شیرینی پیروک - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 05-08-2018

نحوه ی درست کردن شیرینی پیروک 1

شیرینی پیروک :



کره ۱۵۰ گرم

شکر ۹۰ گرم

تخم مرغ ۲ عدد

پوست پرتقال رنده کرده ۱ قاشق چایخوری

آرد ۲۵۰ گرم

بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری

مارمالاد به دلخواه ۱ پیمانه

زرده ی تخم مرغ برای تزئین ۱ عدد

نحوه ی درست کردن شیرینی پیروک 1

طرز تهیه شیرینی پیروک :



برای تهیه این شیرینی, قالب تارتی به قطر ۲۳ سانتیمتر را چرب کنید. آن گاه کره ی نرم شده و شکر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود.سپس تخم مرغ ها را یکی یکی بیفزائید و پوست پرتقال را، همراه با آرد و بیکینگ پودر اضافه و مخلوط نمائید.



حالا نیم بیش تر خمیر را در قالب پهن کنیدو به مدت ۳۰ د قیقه در فر (تاون) گرم شده با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید.سپس بگذارید کمی خنک شود .بعد مارمالاد را روی آن بریزید و صاف کنید. اکنون به باقیمانده ی خمیر، کمی آرد بیفزائید و روی سطح آرد پاشیده ،خمیر را به ضخامت ۳ میلیمتر باز کنید.حالا با رولت مخصوص شیرینی پزی،



خمیر را به صورت نوارهای باریکی به عرض تقریبی ۱ سانتیمتر ببرید و روی مارمالاد به صورت ضربدر بگذارید .سپس روی آن را با زرده ی تخم مرغ زرین کنید و به مدت ۱۰ د قیقه ، یا تا زمانی که روی نوارها طلائی رنگ شود، با د مای ۱۸۰ درجه ی سانتیگراد بپزید.اینک پیروک را روی پنجره ی سیمی قرار د هید تا خنک شود .بعد آن را برای پذیرائی ، در دیس زیبائی بگذارید.