خطرناک ترین بستنی دنیا که خوردنش جرأت میخواهد!!! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: خبرها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=42) +--- موضوع: خطرناک ترین بستنی دنیا که خوردنش جرأت میخواهد!!! (/showthread.php?tid=269833) |
خطرناک ترین بستنی دنیا که خوردنش جرأت میخواهد!!! - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 01-08-2018 امتحان یک چنین خوراکی واقعا شهامت می خواهد شاید همیشه به این فکر کرده اید که فقط فلفل ها می توانند مزه تندی داشته باشند و هرچقد اسانسی از ان به موادی زده شود آنقدر اثربخش نباشد اما در این مطلب یک بستنی میبینید که تندی آن شما را تا حد مرگ می برد،مطمئنا عجیب به نظرتان میرسد که یک بستنی تند باشد، اما وقتی درباره بستنی «نفس شیطان» صحبت می کنیم همه چیز فرق می کند. به گزارش ایران ناز این بستنی با استفاده از چیلی های تند ساخته شده و تندی آن بیش از 1.5 میلیون واحد در مقیاس اسکوویل است و همین آن را خطرناک ترین بستنی دنیا می کند. می توانید آن را فلفل کارولینا ریپر مقایسه کنید که تندترین فلفل جهان است و تندی آن بین 1.4 تا 2.2 میلیون واحد اسکوویل است. این بستنی توسط صاحب کافه ای به نام «مارتین باندونی» به گلاسگو، اسکاتلند آورده شد. اما او ادعا می کند دستور این بستنی قرن هاست که بین بستنی سازان ایتالیایی مثل یک راز حفظ شده است؛ و به نشانه شجاعت در گردهمایی های سالانه بین استادان تجارت استفاده می شده است. اما مارتین آن را در منوی بستنی های کافه اش قرار داده است. این بستنی آنقدر تند است که فقط به مشتریان بالای 18 سال که توافقنامه امضا کنند ارائه می شود. در این توافقنامه نوشته شده که خوردن بستنی ممکن است خطر آسیب شخصی، بیماری یا مرگ احتمالی در پی داشته باشد. حتی کارکنان کافه برای ریختن بستنی در ظرف باید دستکش بپوشند. در ادامه این مطلب نیز مارا همراهی کنید تا با تندترین مواد خوراکی که به هیچ عنوان قابل خوردن نیستند آشنا شوید.این سس یکی از سس های تند دنیاست ولی تند ترین آنها نیست .سس فلفل سبز تاباسکو به نسبت سس فلفل قرمز از درجه تندی کمتری برخوردار است. این سس بسیار خوشمزه مکمل خوبی برای غذاهای مکزیکی است.تاباسکو فلفل قرمز را از فلفل قرمز، سرکه، آب و نمک درست می کنند و در بشکه هایی از چوب بلوط سفید عمل می آورند. تند ترین سس دنیا در کشور انگلستان ودر رستورانی به نام ( لینکلن شیر ) تهیه میشود.این سس را محمد کریم ؛ سر آشپز رستوران تهیه میکند و برای تهیه آن از دست کش ضخیم و ماسک استفاده میکند تا تحت تاثیر مواد شیمیایی قرار نگیرد…ضریب تندی این سس 12 میلیون اسکویل است که از تحمل انسان خیلی بیشتر است.مقیاس اسکویل ( Scoville scale ) مقیاسی برای سنجش تندی فلفلهای چیلی (تند) است که بیان کننده میزان کاپسیسین موجود در آن است. از اثرات جانبی خوردن این سس میتوان به بی حسی صورت، لرز و حتی خونریزی از بینی اشاره کرد !تند ترین غذای دنیا نوعی نودل است که در جاکارتا و در رستورانی کوچک سرو میشود . یان نودل ؛ نودل مرگ نام دارد !نودل مرگ از 100 فلفل قرمز تایلندی درست شده است و تُندی آن 20 میلیون اسکویل تخمین زده شده است. ( دقت کنید که تندی تند ترین سس دنیا 12 میلیون اسکویل بود )یک سر آشپز انگلیسی که این غذا را در جاکارتا پیدا کرده بود ؛ با خوردن آن به مدت دو دقیقه ناشنوا شده بود !!!! RE: خطرناک ترین بستنی دنیا که خوردنش جرأت میخواهد!!! - -Roshana- - 01-08-2018 ادم باید دیوونه باشه که همچین چیزیو بخوره |