طرز تهیه ورقه، غذای گیلکی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه ورقه، غذای گیلکی (/showthread.php?tid=269673) |
طرز تهیه ورقه، غذای گیلکی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 22-07-2018 نوعی کوکوی بادمجان گیلکی که با نان یا کته خورده میشود. برخلاف ظاهر سادهاش طعم فوقالعادهای دارد و تهیه آن در زمان و هزینه صرفهجویی میکند. مواد لازم برای ۴ نفر: بادمجان متوسط: ۳عدد تخممرغ: ۴ تا ۵ عدد روغن، نمک و فلفل: به میزان لازم زردچوبه: یک قاشق چایخوری روش تهیه: ۱ - بادمجان را پوست کنده و به صورت حلقههایی به ضخامت ۲ سانتیمتر ببرید، روی آن نمک پاشیده و در آبکش بگذارید تا تلخاب آن خارج شود. پس از حداقل نیم ساعت، آن را شسته و خشک کنید. ۲ - بادمجانها را در روغن سرخ کنید، سپس با حوله کاغذی روغن اضافه آن را بگیرید. ۳ - یک تابه را چرب کنید و بادمجانها را کف آن بچینید. تخممرغها را در یک کاسه شکسته، زردچوبه، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شود. ۴ - تابه را روی شعله متوسط داغ کنید، سپس تخممرغها را اضافه کرده و آن را بپزید تا تخممرغ ببندند. پس از ۱۰دقیقه، آن را برش داده و پشتورو کنید تا هر دوطرف آن بپزد. این غذا را با گوجهفرنگی، ماست و کته سرو کنید. |