انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه کلوچه فندقی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه کلوچه فندقی (/showthread.php?tid=269659)



طرز تهیه کلوچه فندقی - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 21-07-2018

طرز تهیه کلوچه فندقی 1

مواد لازم برای ۴۸ عدد :

کره نرم : ۲۲۶گرم

شکر : یک و نیم پیمانه

تخم مرغ : یک عدد

وانیل : کمی

آرد : ۲پیمانه

جوش شیرین : نصف قاشق چای خوری

نمک : یک چهارم قاشق چای خوری

فندق ریز خرد شده : نصف پیمانه


طرز تهیه :

فر را روی ۱۷۵درجه سانتی گراد قرار دهید.

کره و شکر را با هم مخلوط کنید و با سرعت متوسط هم بزنید. تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم زدن را ادامه دهید تا کاملا مخلوط شود.

آرد، جوش شیرین و نمک را اضافه کنید. سرعت هم زدن را کم کنید و به مدت یک ساعت مواد را در یخچال قرار دهید.

خمیر را به اندازه و شکل گردو در آورید و با فاصله روی سینی حاوی کاغذ روغنی بگذارید و اجازه دهید به مدت ۱۳ تا ۱۶دقیقه بپزد تا کناره های آن کمی طلایی رنگ شود.


ارزش غذایی هر یک عدد :

کالری : ۸۰

چربی : ۵ گرم

کلسترول : ۱۵ میلی گرم

سدیم : ۶۰ میلی گرم

کربوهیدرات : ۸ گرم

پروتئین : یک گرم