![]() |
استيك كوردن بلوي فرانسوي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: استيك كوردن بلوي فرانسوي (/showthread.php?tid=269070) |
استيك كوردن بلوي فرانسوي - SSHHAADDII - 13-05-2018 ● مواد لازم: ▪ فیله گوساله: ۸ تکه ▪ کالباس تنوری مرغ: ۴ ورقه ▪ پنیر گودا: ۴ ورقه ▪آرد سفید: بهمیزان لازم ▪ تخممرغ: ۲ عدد ▪ آرد سوخاری درشت: بهمیزان لازم ▪ آرد سوخاری ریز: بهمیزان لازم ▪ روغن مایع و کره: بهمیزان لازم ● طرز تهیه: فیلههای گوساله را درون یک کیسه فریزر بگذارید و با استیککوب (گوشتکوب مخصوص استیک) روی گوشتها بکوبید. دقت کنید که گوشتها سوراخ نشوند. یک تکه کالباس و دو تکه پنیر گودا را کوچکتر از اندازه گوشتها برش دهید، طوری که لبههای گوشت یک تا ۲ سانتیمتر فاصله داشته باشند و لبههای گوشت روی هم قرار گیرند و بین شان فاصله نماند. کالباس را بین دو قطعه پنیر بگذارید و بین دو تکه فیله گوشت قرار دهید و در آرد سفید بغلتانید و بعد در تخممرغی که با چنگال زدهاید بزنید و در آخر، در مخلوط آرد سوخاری ریز و درشت بغلتانید. ماهیتابهای را گرم کنید و روغن و کره را در آن بریزید. وقتی گرم شد، استیکها را با حرارت ملایم در آن سرخ کنید. غذا آماده است و میتوانید آن را با سبزیجات پخته شده سرو کنید. |