طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین (/showthread.php?tid=268775) |
طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین - ♱ ᴠɪᴄᴛᴏʀ ♱ - 10-03-2018 پنکیک یکی از خوشمزه ترین انواع کیک است که می تواند برای شما یک صبحانه کامل، مقوی و مجلل باشد. به جای پنکیک های ساده، این بار پنکیک شکلات و دارچین را امتحان کنید.این صبحانه ترکیب خوبی از مواد شادیآور است، یعنی دارچین و گردو و شکلات. این صبحانه ترکیب خوبی از مواد شادیآور است، یعنی دارچین و گردو و شکلات. دارچین سرشار از آنتیاکسیدان است. آنتیاکسیدان رخوت و سستی را از بدنتان میگیرد و باعث میشود خواب آلودگی از سرتان بپرد. شکلات تلخ هم حاوی فلاونوئید است که باعث افزایش اثرات ناقلین عصبی در مغز میشود. شکلات تلخ به دلیل داشتن مواد ضدافسردگی یک شادکننده بیخطر است. شکلات برای تقویت روحیه بسیار عالی است. گردو نیز منبع بسیار خوبی از سروتونین است. همچنین حاوی چربیهای امگا3 است که به پیشگیری از افسردگی و ایجاد حس شادی کمک میکند. البته گردو، روی، آهن و ویتامین B هم دارد که این ماده غذایی را به مادهای شادیآور تبدیل کرده است. 60 درصد وزن خشک مغز از امگا 3 است. پس با تامین امگا 3 باعث عملکرد بهتر مغز میشویم. مغز که خوب کار کند بدن سرحالتر و شادتر است. مواد لازم برای پنکیک شکلات و دارچین : پودر کاکائو 25 گرم آرد 175 گرم شیر 350 میلی لیتر شکر 100 گرم دارچین یک قاشق چایخوری پودر گردو یک قاشق غذاخوری پودرشکر 30 گرم شکلات تلخ آب شده (به روش بن ماری)نصف پیمانه وانیل یک قاشق چایخوری روغن مایع نصف پیمانه نمک 1/4 قاشق چایخوری بکینگ پودر یک قاشق چایخوری طرز تهیه پنکیک شکلات و دارچین : مواد خشک یعنی آرد، بکینگپودر، پودر کاکائو، وانیل، شکر، نمک، دارچین و پودر گردو را در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید. حالا روغن و شیر را اضافه کرده خوب ترکیب کنید تا یک مایه یک دست داشته باشید. یک ظرف نچسب را روی حرارت بگذارید تا داغ شود. کمی روغن کف ظرف بریزید و حرارت را کم کنید. وقتی تابه گرم شد، حدود یک چهارم پیمانه از مواد را برای هر پنکیک در تابه بریزید. وقتی لایه زیرین آماده و لایه بالا حبابدار شد باید آن را با قاشق چوبی برگردانید تا طرف دیگر آن هم آماده شود. این کار را تا جایی انجام دهید تا کل خمیر استفاده شود. سپس بگذارید پنکیکها خنک شوند. شکلات آب شده به روش بن ماری را با پودر شکر مخلوط کنید و هم بزنید تا فرم بگیرد. بعد روی پنکیکها بریزید. |