![]() |
اگه ميتوني نخند.........خخخخخخخخخخ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: مطالب طنز و خنده دار (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=76) +---- موضوع: اگه ميتوني نخند.........خخخخخخخخخخ (/showthread.php?tid=266033) |
اگه ميتوني نخند.........خخخخخخخخخخ - roya15 - 24-06-2017 ![]() * ﭘﺴﺮﻩ ﺯﯾﺮ ﭘﺴﺖ ﺩﺧﺘﺮﻩ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﻣﯿﮕﻪ : ﺗﻮﻟﺪﺕ ﻣﺒﺎﺭﮎ ﺍﯾﺸﺎﻟﻪ ۹۳ ﺳﺎﻟﻪ ﺑﺸﯽ ﺩﻭﺑﺎﺭﻩ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﻣﯿﺪﻩ ۷۸ ﺳﺎﻟﻪ ﺑﺸﯽ، ۶۲ ﺳﺎﻟﻪ ﺑﺸﯽ، ۵۳ ﺳﺎﻟﻪ ﺑﺸﯽ ۳۸ ﺳﺎﻟﻪ .. ﺷﺮﻟﻮﮎ ﻫﻮﻟﻤﺰ ﻫﻢ ﺍﯾﻨﺠﻮﺭﯼ ﺷﻤﺎﺭﻩ ﻧﻤﯿﺪﻩ ? ???✋ * * جک های خنده دار تلگرامی جدید * * خيلى زور داره يه چيزى مثل الکل رو ما خودمون كشف كنيم، بعد همه جاى دنيا آزاد باشه به جز كشور خودمون ? يعنى باور كنيد : نه خدا راضيه نه بنده خدا راضيه نه خود رازى راضي ![]() شانس مارو نگاه ناموسن یکی از مکزیک اددم کرده میگه mi nabo en to culo رفتم تو دیکشنری زدم معنیش میشه: چطوری اوسکول؟؟؟؟ من موندم این منو از کجا شناخت * * جک های ۲۰۱۷ * * آدم باس یه رفیق داشته باشه، شبای امتحان بزنگه بهش بگه :چند صفحه خوندی? اونم بگه :چیووووو؟؟؟؟?? تا یه کم دلش گرم شه! * * جک های ۲۰۱۷ * * زن مثل کرواته، خفهات میکنه ولی باعث میشه خوشتیپ باشی! مرد مثل روسریه، مزاحمه ولی مجبوری برای بسته نگه داشتن دهن مردم سرت کنی!??? ![]() ﺍﺯ ﻗﺪﯾﻢ ﮔﻔﺘﻦ: ﺧﻨﺪﻩ ﺑﺮ ﻫﺮ ﺩﺭﺩ ﺑﯽ ﺩﺭﻣﺎﻥ ﺩﻭﺍﺳﺖ…?? به جز…? ﺩﺭﺩ ﺩﻭﺭﯼ ﻣــــﻦ? ﻻمصـــــﺐ ﺩﺭﻣﻮﻥ ﻧﺪﺍﺭﻩ ﮐﻪ? ﻓﯿـﻞ ﺭﻭ ﺍﺯ ﭘﺎ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﺭﻩ☺️ ﺧﺪﺍ ﺑﻪ ﺩﺍﺩﺗﻮﻥ ﺑﺮﺳـه? * * اس ام اس های بامزه جدید * * سه جمله ای که احساس زنان را متحول میکند! ۱) دوستت دارم. ۲)ریختم به حسابت ۳) چقد لاغر شدی این آخری کشته هم داشته?? * * جک های بی مزه خنده دار * * سر خیابون منتظر تاکسی بودم برم جایی تاکسی جلوی پام ترمز کرد گفت بِپر بالا منم دو سه بار بالا پایین پریدم نمیدونم چرا رفت…? ولی خدایی خوب پریدم☺️ لیاقت نداشت?? ![]() زن باس وقتی اخم میکنه آقاش بگه: گ*وه خوردم! تموم شد و رفت… با منم بحث نکنید مرد وقتی اخم میکنه خانومش باس بگه: ری*دم تو اخمات! تموم شد و رفت.. گفتم بحث نکنید..???? * * متن های خنده دار زن باس * * ﯾﻪ ﺩﻭﺳﺘﯽ ﺩﺍﺷﺘﻢ ﺷﺐ ﺍﻣﺘﺤﺎﻥ ﺑﺠﺎﯼ ﺩﺭﺱ ﺧﻮﻧﺪﻥ ﻓﻘﻂ ﺗﻘﻠﺐ ﻣﯽ ﻧﻮﺷﺖ ﻭ ﻫﯽ ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺍﺏ ﭘﺰ ﻣﯿﺨﻮﺭﺩ?? ﻓﺮﺩﺍ ﺍﻭﻝ ﺁﺯﻣﻮﻥ ﻫﯽ ﻣﯽ ﭼﺴﯿﺪ ﻧﺎﻇﺮ ﺟﺮﺍﺕ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﺑﺮﻩ ﺩﻭﺭ ﻭﺑﺮﺵ ..ﺍﻭﻧﻢ ﺗﻘﻠﺐ ﻣﯿﮑﺮﺩ …?? ﺍﻻﻥ ﺩﺍﺭﻩ ﺩﻧﺪﺍﻧﭙﺰﺷﮑﯽ ﻣﯿﺨﻮﻧﻪ ??? * * جملات خنده دار زن باس * * تاثیری که دختر همسایه ی پشت شیشه بر بازی فوتبال بچه های محل داشت… قراردادهای میلیاردی روی بازیکنای لیگ برتر نداشت!!! من خودم بشخصه چند بار رو آسفالت قیچی برگردون زدم??? ![]() دختره پروفایلش عکسُ سلنا گومز رو گذاشته❗️ بعد نوشته ?PV=Block خُب تو عکس ِخودتو بزار اگه کسی باهات چت کرد من مَحوِش میکنم?? * * متن خنده دار تلگرام * * میدونین چرا پنگوئنا بیسوادن ؟ چون همش برف میاد مدرسشون تعطیله .. تو رو خدا. باز سوالی داشتید، بپرسید… بامن راحت باشین… ???? * * اس ام اس های باحال تلگرام * * آیا می دانید زبان فارسی مختصرترین زبان دنیاست؟ مثال: معادل جمله میری سریع این کار رو انجام میدی و برمیگردی یک کلمه است: اومدیا??☝️ کــسـی که لیـاقت ما رو نـداره خـب نـداره دیگه!?☝️ چــی کار کـنـم؟ ? غصـه ی کم سعادتـی مـردم رو هـم بخـورم؟?? * * متن های خنده دار خرداد ۹۵ * * کامران و هومن رو تو یه سلول انفرادی یک در یک هم زندانی کنن و بگن بخونین? بازم موقع خوندن باد لای موهاشون جریان پیدا میکنه??? * * جک خنده دار خرداد ۹۵ * * اگه دلت گرفته ? غمگینی ☹️ داغونی ? و دیگه انگیزه ای واسه زندگی نداری ? یه بار با سیگار روشن برو دسشویی برین انقدر لذت بخشه که همه غم های دنیا یادت میره ????✌ ![]() مثلث عشقی مال قدیما بود الان دیگه هممون حول یه دایره نشستیم دور هم حالشو میبریم * * جک های خنده دار تلگرامی * * تابلو زدن تو جاده:«خطر مرگ» همی بدون هیچ توضیحی خب دیوس خطر مرگ در اثر چی؟من الان چیکار کنم که نمیرم؟ * * اس ام اس جدید خنده دار * * درس خواندن چیست؟ بهترین قرص خواب آور و آرامش بخش که با خواندن یک خط کاملا گیج شده و به خوابی عمیق فرو می روید…! این ایرانسل فهمیده مادربزرگم سواد خوندن پیاماشو نداره حالا دم به دقیقه بهش زنگ میزنه و تبلیغ گویا پخش میکنه. ? * * جک خنده دار باحال * * خانومه از شوهرش میپرسه؟تو زن خوشگل دوست داری یا زن عاقل؟! شوهرش میگه:هیچکدوم عزیزم… من فقط تو رو دوس دارم!!!? * * استاتوس خنده دار مادرشوهر * * یه جوری برای نفهمی به خر مثال میزنن، انگار بقیه حیوانات اوقات فراغتشون رو با حل معادلات لگاریتمی پر میکنن! دقیقا فرق خر با زرافه چیه !؟ ??? سپاس و نظر .پليز ![]() ![]() RE: اگه ميتوني نخند.........خخخخخخخخخخ - yegi200180 - 25-06-2017 عالی بود من ک خیلی حال کردم ![]() |