از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ (/showthread.php?tid=265406) صفحهها:
1
2
|
از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - جاسمین اس جی - 22-05-2017 سلام من توی این نظر سنجی میخوام بدونم هرکس به کدوم خواننده ی دیس لاو بیشتر علاقه داره اگر خواننده ای از قلم افتاده معذرت میخوام شما میتونید خودتون اسم اونارو بگین لطفا بع خواننده ها توهین نکنید ۱- مهراب ۲- ارشاد ۳- ایمان نولاو ۴- میلاد راستاد ۵- علی بابا ۶- امیرa.h ۷- معراج ۸- مجید مشکی پوش ۹- وانتونز RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - A lover - 22-05-2017 همشووون عالین البته میلاد راستاد و مهراب سرورن RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - ÆMÆշЇÑζ - 22-05-2017 ديسلاو بعضيا مثل يه علف هرزه لابه لا درخت تنومد رپ پارس و ريشه هاي قوي هيپ هاپ.. البته ديس لاو داريم تا ديس لاو...ديسلاور هاي حرفه اي داريم مثل وانتونز و دايان.. خز و خيلايي هم داريم مث علي بابا و مهراب و ارشاد و.... واقعا جاي تاسفه..تو نظر سنجيت وانتونز و دايان هم بزار.. RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - جاسمین اس جی - 22-05-2017 بله درسته منم با شما هم عقیدم اما من امیر و ارشاد رو هم دوس دارم کلا باید بگیم سبک دیس لاو سرور همه ی سبکاس البته این نظر منه RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - Maryam Farrokhy - 22-05-2017 خب چرا نظر سنجی نزاشتی؟؟؟ ویرایش کن نظر سنجی بزار :| جاشم تو گفت و گو ازاد نیس +هیچ کدوم :| وانتونز :| RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - جاسمین اس جی - 22-05-2017 (22-05-2017، 10:52)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. هر کسی یه سلیقه ای داره تما شما هم نباید به مهراب توهین میکردین RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - Mïņ̃†êR - 22-05-2017 منتقل شد بحث و گفتگو گلم لطفا تاپیک هایی ک میخوای نظر سنجی باشه رو در بخش بحث و گفتگو ایجاد کن ممنون اها یچیز دیگه باهم دعوا نکنید خوشکلا :tos: RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - ÆMÆշЇÑζ - 22-05-2017 (22-05-2017، 10:53)جاسمین اس جی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اونوقت ميشه بفرمايين هيپ هاپ چجور سبكيه؟؟ هيچكس..حصين..بهرام چه نوع افراد و سبك هايي دارن؟؟؟؟ موفق باشي : ) RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - ÆMÆշЇÑζ - 22-05-2017 عزيز من گل من... ما استديو خورشيد مشهد دست ماس...اكثر آهنگسازا معروف كشور با بچه هاي ما هماهنگن...من اطلاعات و منابع دارم اگ يك حرفي رو هم ميزنم... نه مث اون دوست عزيز رو باد هوا... مهراب صداش دستگاهه..!!!!!!!!!! + مگ نديدن كليپ لايو دادنش تو پارك ملت مشهد رو؟؟!! مگ نفهميدين صداش زمين تا اسمون با اهنگاش فرق داره؟؟!! علي بابا مهمون دوروزه اس...نهايتا با چند تا ترك.. و خيليا ديگ.. دوست عزيز...به حرفا خيليا مث اون كاربر عزيز ديگ نبايد اعتنا كرد چون نه تنها اعتبار ندارن بلكه رو هدف ساقط كردن رپ پارس قدم ور ميدارن..!! امثال اينا اين دسته از اهنگا رو واسه امثال يه سري بچه ها كه تازه درگير بلوغ سنيشون شذن ميسازن كه نهايتا به دوسه هزار نفر طرفداراش برسه... اينا فقط داستان همون علف هرز لابه لا درخت هيپ هاپه... + شما كه اينقد رپ دوست داري برو يكم حصين يا بهرام گوش كن... هيچكس يا صادق گوش كن.. فدايي يا شايع گوش كن.. وانتونز يا پيشرو گوش كن...بازم بگم؟؟ اينا اعتبار رپ پارسن... دوست دارم بدون تعصب و نظر منطقي بشنوم...!! در غير اينصورت پاسخ داده نميشه.. موفق باشين.. : ) RE: از بین خواننده های دیس لاو به کدومشون بیشتر علاقه داری؟ - جاسمین اس جی - 22-05-2017 (22-05-2017، 11:31)ÆMÆշЇÑζ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. من همه ی اینایی رو که گفتین رو دم به دقیقه گوش میدم مخصوصا حصین و پیشرو که عشق منن اما در هر صورت نباید توهین میکردید چرا اون کلیپ رو هم دیدم و کاملا متوجه شدم اما همونطوری که گفتین من هم تو رده ی بلوغم |