مُعـرفی فیـلم هـآی حـآضر در جشنـوآره کن 2017 :) - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: فیلم و سینما (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=22) +--- موضوع: مُعـرفی فیـلم هـآی حـآضر در جشنـوآره کن 2017 :) (/showthread.php?tid=265375) |
مُعـرفی فیـلم هـآی حـآضر در جشنـوآره کن 2017 :) - The moon - 19-05-2017 همین چند روز پیش بود که تیری فرمو و پییر لسکو در یک کنفرانس مطبوعاتی فیلمهای حاضر در بخشهای مختلف هفتادمین دوره جشنواره فیلم کن را معرفی کردند. امسال ۱۹۳۲ عنوان فیلم فرم درخواست حضور در جشنواره را پرکرده بودند. ۴۹ فیلم از ۲۹ کشور مختلف جهان برای بخش های رسمی جشنواره برگزیده شدند. ۹ عنوان فیلم به کارگردانهای فیلم اولی تعلق دارد. نیکول کیدمن با ۴ عنوان فیلم در بخشهای مختلف جشنواره حضور دارد. فیلم افتتاحیه اشباح اسماعیل به کارگردانی آرنو دسپلشن با بازی ماریون کوتیار و لویی گارل فیلم افتتاحیه جشنواره کن امسال است. این فیلم در بخش خارج از مسابقه به نمایش درمیآید. امسال ۱۲ عنوان فیلم از کارگردانان زن انتخاب شده است که پنج ساختهی این فیلمسازها در بخش نوعی نگاه به نمایش در میآید. اما در بخش اصلی تنها سه فیلمساز زن برای گرفتن نخل طلا رقابت می کنند. نائومی کاواسه، لین رمزی و سوفیا کاپولا. از کشورهای چین، اسپانیا و هند امسال هیچ فیلمی انتخاب نشده است در حالی که روسیه و کشورهای شرق اروپا امسال حضور پررنگی دارند. تیری فرمو هم در کنفرانس اعلام نام فیلمها به نوزایی سینمای روسیه اشاره کرد. آمریکای لاتین نیز سهم اندکی دارد. بریتانیا با سه فیلم در جشنواره فیلم کن امسال حضور دارد که دو عنوان در بخش مسابقه است و فیلم نحوه حرف زدن با دختران در پارتی ساخته جان کامرون میچل خارج از بخش مسابقه نمایش خواهد داشت. پدرو آلمودوار کارگردان و فیلمنامهنویس اسپانیایی رئیس داوران بخش مسابقه اصلی هفتادمین دوره جشنواره فیلم کن را به عهده دارد که ۱۷ تا ۲۸ مه برگزار میشود. مونیکا بلوچی بازیگر ایتالیایی مجری مراسم افتتاحیه و اختتامیه است. با توجه به اطلاعاتی که در سایتهای مختلف تا به امروز درباره فیلمهای بخش مسابقه امسال وجود دارد به صورت اجمالی به معرفی عناوین این بخش میپردازیم: در فید: تریلر «درفید» (In the Fade) ساخته فاتح آکین در جامعه ی ترک تباران آلمان در شهر هامبورگ و پس از یک انفجار بزرگ میگذرد و داستان مردی را روایت میکند که از تعصبها صبرش لبریز شده است. دایان کروگر از بازیگران «درفید» است و نقش زنی را ایفا میکند که می خواهد انتقام بگیرد. فاتح آکین آخرین بار سال ۲۰۰۷ با «آستانه بهشت» در بخش مسابقه جشنواره کن حضور داشت. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
داستانهای مهیروویتس: داستانهای مهیروویتس (The Meyerowitz Stories) ساخته نوآ بامبک درباره چند فرزند بزرگسال است که با تاثیر پدر کهنسال خود در کلنجار اند. آدام سندلر، بن استیلر، داستین هافمن، الیزابت مارول، گریس ون پتن و اما تامپسن بازیگران فیلم جدید بامبک هستند. چند روز پیش کمپانی نتفلیکس حق پخش جهانی داستانهای مهیروویتس را خریداری کرد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
اُکجا: «اکجا» (Okja) ساخته بونگ جون-هو نوشته بونگ و جان رانسان (مردانی که خیره به بزها زل زده اند) است. داستان درباره دختری به نام میجا(با نقشآفرینی آهن سئو-هایون اهل کره جنوبی) است که در دل جنگل ایالت گنگون در کره جنوبی زندگی میکند. میجا هرچه ازدستش برمیآید انجام خواهد میدهد تا جلوی یک کمپانی قدرتمند که میخواهد بهترین دوستش را، یک هیولای غول پیکر به نام اکجا، از او دور کند بگیرد. کارگردان درباره فیلمش میگوید:« اکجا یک حیوان بسیار خجالتی است. حیوان منحصربفردی است که تا حالا ما ندیده ایم!» پخش این فیلم را نیز کمپانی نتفلیکس خریداری کرده است. داریوش خنجی فیلمبردار اکجا است. تیدا سویئنتن، جیک جیلنهال، پل دینو و لیلی کالینز از بازیگران فیلم های اکجا هستند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ضربان در دقیقه: ۱۲۰ ضربان در دقیقه (۱۲۰ Beats Per Minute) به کارگردانی رابین کامپیو نویسنده فیلم «کلاس» درباره جنبش ACT UP فرانسه در سالهای ۱۹۸۰ درمقابله با بیماری ایدز است.کامپیو این فیلم را با همکاری فیلیپ مانجیوت نوشته است. این اولین حضور کامپیو درمقام کارگردان در جشنواره فیلم کن است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
دوران خوش: یکی از غافلگیریهای بخش مسابقه امسال فیلم دوران خوب (Good Time) از بنی و جاش سفدی است که کمپانی A24 پخش فیلم را در آمریکای شمالی خریداری کرده است. رابرت پتینسن، جنیفر جیسن لی و بارخاد عبدی در این فیلم نقش آفرینی میکنند. داستان درباره سارق بانکی است که می خواهد تحقیقات پلیسی را نیست و نابود کند که او را تهدید کرده پشت میلههای زندان می اندازد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
فریب خورده: فریبخورده (The Beguiled) ساخته سوفیا کوپولا بازسازی فیلمی از دان سیگل با نقشآفرینی کلینت ایستوود محصول ۱۹۷۱ است. داستان در دوران آخرین جنگهای انفصال آمریکا رخ میدهد. دوشیزه مارتا ورنسورث برای بانوان جوان جلسهای تشکیل میدهد تا خود را از گزند خشونتها دور نگه دارند. سربازی زخمی از ارتش اتحادیه(کالین فارل) در حوالی جنگل پیدا میشود. زمانی که فارل بهبودی پیدا میکند با دو دختر (ال فانینگ و کرستن دانست) درکیر رابطهی عاشقانه میشود. نیکول کیدمن دیگر بازیگر مشهور فیلم است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
رودن: رودن (Rodin) به کارگردانی ژاک دوایون داستان مردی مجسمه ساز به نام رودن با بازی ونسان لیندون است . رودن با کامیل کلوده زن جوانی ملاقات میکند که میخواهد دستیارش بشود. رودن به زودی پی میبرد که کامیل بااستعداد است و او را از جنبهی خلاقیت همطراز خود میبیند. پس از یک دهه همکاری و دوستی میان این دوجدایی پیش میآید، دوباره با هم آشتی میکنند اما کامیل از رودن جدا می شود و این جدایی زخم عمیقی هم بر او و هم بر رودن به جای میگذارد. فیلم داستان روابط پرشمار هنرمند با دستیاران و مدلهای اوست. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پایان خوش: فیلمساز شهیر اتریشی میشائیل هانکه با «پایان خوش» برای بردن سومین نخل طلا به کن آمده است. فیلم تک تصویری از زندگی یک خانواده بورژوازی اروپایی است که در پس زمینه بحران پناهندگان در اروپا روایت میشود. ژان-لوئی ترنتینیان، ایزابل هوپر و ماتیوکاساوویتس و توبی جونز در «پایان خوش» نقشآفرینی میکنند و از حالا روی فیلم بهعنوان مدعی اصلی جشنواره امسال حساب باز کرده اند. در مصاحبهای که ایزابل هوپر با هالیوود ریپورتر در زمان برگزاری جشنواره تورنتو انجام داده، درباره داستان فیلم هانکه چنین گفته است: «فیلم تصویر یک خانواده بسیار ثروتمند در شهر کالاس است که یک کمپانی بزرگ را اداره میکنند. در نزدیکی آنها اردوگاه مهاجران قرار دارد. پایان خوش دراین باره است که چطور در زندگی و دنیای پر منفعت خود خیلی وقتها نسبت به واقعیتهای تلخ دنیا نابینا و ناشنوا هستیم.» دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
شگفت زده: شگفتزده (Wonderstruck) ساخته تاد هینز برگرفته از رمان جوان پسند برایان سلزنیک (اختراع هوگو کاباره) است و ماجراهای دو کودک ناشنوا را طی ۵۰ سال روایت میکند. بن (اوکس فگلی) با خانوادهاش در مینهسوتا زندگی میکند. او به نیویورک میگریزد تا پدرش را پیدا کند. رز (با نقشآفرینی بازیگر سیزده ساله و ناشنوا میلیسنت سیموندز) که در خانه در نیویورک حبس بوده به نیویورک فرار میکند تا بازیگر زن محبوب خود را ببیند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
روز بعد: روز بعد (The Day After) به کارگردانی هونگ سانگ-سو به طریقه سیاه و سفید فیلمبرداری شده است. مین-هی کیم و هائی-هایو کوآن بازیگران اصلی فیلم اند. هونگ سانگ-سو دو فیلم در جشنواره فیلم کن امسال دارد: «روز بعد» در بخش مسابقه و «دوربین کلر» در بخش نمایشهای ویژه. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مهیب: مهیب (Redoubtable) به کارگردانی میشل آزاناویسیوس در پاریس سال ۱۹۶۷ میگذرد. ژان-لوک گدار(با نقش آفرینی لویی گارل) فیلمساز پیشروی نسل خویش مشغول فیلمبرداری «چینی» با نقش آفرینی زنی است که عاشقانه دوستش دارد: آن ویازمسکی(استیسی مارتین) که بیست سال از گدار جوانتر است. آنها شاد و جذاب و عاشق اند. ازدواج میکنند. اما واکنشهایی که مردم به فیلم «چینی» نشان میدهند باعث یک خودآزمایی برای گدار میشود. رویدادهای ماه می سال ۱۹۶۸ در این روند بیتاثیرنیست و بحران فیلمساز موج نو را کاملا تکان میدهد. تنش های درونی و بدفهمیها گدار را تغییر میدهد. او انقلابی، ویرانکننده و شگفتانگیز انتخابها و اعتقادش را تا نقطه عطف دنبال میکند. این فیلم برگرفته از کتاب خاطرات همسر دوم گدار آن ویازمسکی است. آزاناویسیوس (کارگردان فیلم اسکاری آرتیست) میخواهد باری دیگر به سینمای کلاسیک ادای دین کند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تشعشع: تشعشع (Radiance) نائومی کاواسه محصول کمپانی MK2 است. داستان درباره میساکو فیلمنامهنویس پرشور با بینایی ضعیف است. او در زمان نمایش فیلمی با ماسایا عکاسی پیر آشنا میشود که رفته رفته بیناییاش را از دست میدهد. میساکو عکسهای ماسایا را کشف میکند که او را به دوران گذشته میبرد آنها با کمک هم یاد میگیرند تا دنیای پرتلالویی را ببینند که در چشمان او ناپیدا بوده است. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کشتن گوزن مقدس: تریلر روانشناختی کشتن گوزن مقدس (The Killing of a Sacred Deer) فیلم جدید یورگوس لانتیموس است. در این فیلم کالین فارل، نیکول کیدمن، آلیسیا سیلوراستاین، بیل کمپ و… نقشآفرینی میکنند. داستان درباره پزشکی جذاب به نام استیون و پسر نوجوانی است که استیون را وارد خانواده فروپاشیده خود میکند. زمانی که رفتارهای نوجوان بد میشود، زندگی ایدهآل استیون نیز بهم میریزد و او مجبور میشود به فداکاریهای فراوان. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
مخلوق آرام: یک مخلوق دلنشین (A Gentle Creature) به کارگردانی سرگئی لوزنیتسا درباره زنی تنها است که در دهکدهای در روسیه زندگی میکند. روزی او بسته ای از همسر زندانیاش دریافت میکند که برگشت خورده است. زن گیج و آشفته چاره ی ندارد جز سفر به زندان که در منطقه ی دور افتاده واقع شده است. داستان فیلم نبردی است علیه نیروهای شیطانی جامعه ، خشونتها و درخواست قهرمان زن داستان برای احقاق حق. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
قمر مشتری: قمر مشتری (Jupiter’s Moon) ساخته کورنل موندروچو براساس اطلاعاتی یکی از آثار گمنام جشنوارهی امسال است که اطلاعات چندانی از آن منتشر نشده. براساس آنچه که در وبسایتهای مجارستانی نوشته شده، فیلم درباره بحران پناهندگان است. موندروچو در دورههای قبلی توانسته بود با «خدای سفید» کن را حسابی غافلگیر کند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
عاشق دوگانه: فیلم L’amant double از فرانسوا اوزون درباره کلویه زنی شکننده است که به رواندرمانگر خودبه نام پل دل میبازد. چند ماه بعد او با پل همخانه میشود، اما پی میبرد که بخشی از شخصیت و هویت پل از بین رفته است. جرمی رنیه، ژاکلین بیسه از بازیگران اصلی فیلم اند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تو هیچوقت واقعا اینجا نبودی: تو هیچوقت واقعا اینجا نبودی (You Were Never Really Here) از لین رمزی براساس رمانی به همین نام نوشته جاناتان ایمس ساخته شده. فیلم داستان یک کهنه سرباز جنگ را روایت میکند که میخواهد دختر جوانی را از حلقهی قاچاق زنان نجات بدهد. یوآکین فینیکس بازیگر اصلی فیلم است. براساس حرفهای تیری فرمو فیلمبرداری فیلم هنوز تمام نشده. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
بی عشق: بیعشق (Loveless) ساخته آندری زویاگینتسف درباره بشر سنگدل و بیمروت، شکننده و در هم شکسته است و تصویری بیپروا از تلاش های یک خانواده بی عشق را نمایش میدهد. فیلم پیشین آندری زویاگینتسف، لویاتان نیز با استقبال فراوانی روبه رو شد. او یکی از مهمترین کارگردانان معاصر روسیه و اروپا است که حضورش در هر جشنوارهای میتواند یک اتفاق باشد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
میدان: میدان (Square) فیلمی است که در آخرین لحظات به بخش مسابقه جشنواره امسال اضافه شده. مارتین اوستلوند سوئدی بعد از موفقیت «فورس ماژور» با فیلمی پر سر و صدا به کن بازگشته که چهرههایی چون دومینیک وست و الیزابت ماس در آن ایفای نقش کرده اند. ظاهرا داستان فیلم در بخش هوا و فضای یک موزه میگذرد. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
[سپــآس بـده خُـب! ] |