طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای (/showthread.php?tid=264022) |
طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای - zmina - 16-01-2017 طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای مواد لازم برای مربای پرتقال حلقه ای : پرتقال ۱ کیلو شکر ۱ کیلو آب ۳ پیمانه آب اضافه ۳ لیتر نمک ۱ قاشق سوپخوری گلوکز ۱ قاشق سوپخوری آب پرتقال تازه ۱ پیمانه طرز تهیه مربای پرتقال حلقه ای : سه لیتر آب را در ظرف نسبتا بزرگی بریزید و نمک را در آن حل کنید کنار بگذارید سر و ته پرتقال را جدا کنید و با وسیله تیزی برش های نازک بزنید و به مدت ۵ ساعت در آب و نمک بخوابانید شکر و ۳ پیمانه آب و گلوکز را در ظرفی بریزید و بگذارید روی شعله متوسط تا شکر حل شود پرتقال ها را از آب و نمک خارج کرده و با آب سرد معمولی بشویید و در صافی قرار بدهید بعد از اینکه شکر چند جوش خورد حلقه های پرتقال را به آن اضافه کنید و زمان بدهید تا مربا قوام بیاید دقت کنید زیاد نجوشد که شکل حلقه ها خراب نشود بعد آب پرتقال تازه را اضافه کنید بعد از چند جوش زدن خاموش کنید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در همان ظرف باقی بماند و بعد به ظرف مورد نظر انتقال بدهید و در یخچال نگهداری کنید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید طعم آن فوق العاده است. |