اس ام اس های عاشقانه و زیبای شهریور ماه - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: اس ام اس های عاشقانه و زیبای شهریور ماه (/showthread.php?tid=262231) |
اس ام اس های عاشقانه و زیبای شهریور ماه - shaayan_m - 28-08-2016 اس ام اس های عاشقانه و زیبای شهریور ماه در قلب کوچکم فرمانروایی میکنی بدون هیچ نائب السلطنه ای ! کسی نمیداند چه لذتی دارد بهترین پادشاه تاریخ را در دل داشتن . . . * * * * * * بعد از گذشت ِاین همه سال عاشقم هنوز هر چند اگر نمانده مجال عاشقم هنوز در آرزوی بوسه ای از آن لبم، ببین! با این همه امید محال عاشقم هنوز . . . * * * * * * یار با ما بی وفایی می کند بی گناه از من جدایی می کند شمع جانم را بکشت آن بی وفا جای دیگر روشنایی می کند * * * * * * دیوانه ایی دیروز از یک ماهی انتظار پرواز داشت شگفتا؛مثل این ست که از من بخواهند فراموشت کنم ! * * * اس ام اس عاشقانه زیبا * * * خوشبختی یعنی : عکستو توی کیف دستیش ببینی . . . متن عاشقانه شهریور دیر کرده ای ! عقربه ها گیر کرده اند در گلوی من انگار که رد نمیشود نه زمان ! نه آب خوش ! * * * * * * عطر تو توی دستمه ، دست من روی بالشم بالشم جای خالیتو ، من پر از عشقو خواهشم عکس تو روی قلبمه ، قلب من پره التماس ضربه هاش توی سینه مو ، منتظر واسه یک تماس . . . * * * * * * اونی که بخواد ببیندت اونی که بخواد باهات باشه دنبال زمان خالی نمیگرده ! زمانشو برات خالی میکنه ! اگه واقعا دوستت داشته باشه آدم ها رو از روی اولویت بندی هاشون بشناسید * * * * * * اخــم هـای تــــــو بــالا تـرین لذت دُنیـــاست ای بَهانه ی تَمام لـوس شدن هـای مَــن ! “دوستت دارم” * * * * * * لایق پرستش است کسی مثل تو که در این بی مهری ها بی چشم داشت محبت می کند . . . * * * * * * “لبخندم” بزرگ ترین دروغ دنیاست وقتی که “تو نیستی” متن کوتاه عاشقانه جدا که شدیم ، هر دو به یه احساس رسیدیم ، تو ب “فراغت” ، من به “فراقت” یک حرف که مهم نیست ! * * * * * * آرزویم این است که بهاری بشود روز و شبت که ببارد به تمام رخ تو بارش شادی و شعف و من از دور ببینم که پر از لبخند است : چشم و دنیا و دلت ! * * * * * * حمل سلاح سرد عمل مجرمانه شناخته شده به خاطر خودت هم که شده آن نگاه ها را غلاف کن ! * * * * * * نه سرما اثر کردنی ست نه باران خیس کردنی اگر تو با من قدم بزنی ! * * * * * * و من هنوز عاشقم ، آنقدر که می توانم هر شب بدون آنکه خوابم بگیرد از اول تا آخر بی وفایی هایت را بشمارم و دست آخر همه را فراموش کنم * * * * * * عمریست شبانه روز لبهایت را… لب باز نکن، هنوز لبهایت را… نه،سیر نمیشوم به چندین بوسه بر روی لبم بدوز لبهایت را… * * * * * * دلم شادی می خواهد وسعتش زیاد نیست ، به اندازه کف دستانت دستانم را بگیر … * * * * * * بارها گفتم به تو : چشمها برای نگاه است اما .. تو .. هرروز با آنها .. حادثه می آفرینی . . . * * * * * * دنیایت را با دنیایم عوض میکنی ؟ فقط چند ساعت … میخواهم بدانم آنکه تمام دنیای من است در دنیایش چه سهمی دارم * * * * * * می پرسی : چقدر دوستم داری ؟ میخندم : جهان را متر کرده ای ؟ * * * * * * حلقه ی دستانت که بر کمرم میزنی زیباترین اسارت زندگی من است . . . * * * * * * جغرافیا دروغی بیش نیست ! وقتی تمام دنیای من در مساحت آغوش “تو” خلاصه می شود ! * * * * * * گاهی وقتا یه نفر ، فقط یه نفر باعث می شه که حس کنی چیزی که تو رو روی زمین نگه داشته جاذبه ی زمین نیست . . . * * * * * * “دوستت دارم” غوغا میکند به شرطی که از بین لب های “تو” آمده باشد نشسته باشد روی دل “من” . . . * * * * * * مهم نیست عمر “کوتاه” باشد یا “بلند” مهم ، نفس هایی ست که با تو “کوتاه” و بی تو “بلند” کشیده می شود . . . بهترین اس ام اس های عشق و عاشقی همه میگن : توش چی دیدی که عاشقش شدی ؟ آخه اینم سواله که تو میپرسی ؟ اگه قرار بود توام ببینی که تو عاشقش میشدی ! * * * * * * کـابوس یعنــی : خـوابـی کـه تــو در آن نباشــی . . . ! * * * اس ام اس عاشقانه احساسی * * * مرد و زن ندارد به نقطه ی ما شدن که رسیدی شور انگیز ترین باش برای عاشقانه هایت میان مردمان شهر فریاد زن “دوستت دارم” و اگر کسی چشم غره ایی رفت تنها دعایش کن تا عاشق شود ، همین ! RE: اس ام اس های عاشقانه و زیبای شهریور ماه - گل آی - 28-08-2016 خوب بود ممنون ... |