![]() |
زیباترین و جدیدترین اس ام اس ها و جملات عاشقانه ماه خرداد - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: زیباترین و جدیدترین اس ام اس ها و جملات عاشقانه ماه خرداد (/showthread.php?tid=262230) |
زیباترین و جدیدترین اس ام اس ها و جملات عاشقانه ماه خرداد - shaayan_m - 28-08-2016 اس ام اس های عاشقانه و زیبای ماه خرداد تمام درد “من” از این است که می دانم برای داشتن توست که به زمین آمده ام و همین “تو” که می دانم برای نبودن با من به زمین آمده ای . . . * * * * * * اگر مرگم به نامردی نگیرد مرا مهر تو در دل جاودانی ست وگر عمرم به ناکامی سر آید تو را دارم که مرگم زندگانی ست * * * * * * به دوست داشتَنت مشغولم همانند سربازی که سالهاست ، در مقرّی متروکه بی خبر از اتمام جنگ ، نگهبانی می دهد . . . * * * * * * ﺩﺳﺘﺸﻮ ﮔﺮﻓﺘﻢ ﻭ ﺁﻭﺭﺩﻡ ﭘﯿﺶ ﺧﺪﺍ ﮔﻔﺘﻢ ﻣﻦ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ … ﮔﻔﺖ ﺑﻬﺘﺮ ﺍﺯ ﺍﯾﻨﻮ ﻭﺍﺳﺖ ﮐﻨﺎﺭ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ … ﭘﺎﻣﻮ ﮐﻮﺑﯿﺪﻡ ﺯﻣﯿﻦ ﮔﻔﺘﻢ … ﻣﻦ ﻓﻘﻂ ﻭ ﻓﻘﻂ ﻫﻤﯿﻨﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﻡ … ﺁﺭﻭﻡ ﺯﯾﺮ ﻟﺐ ﮔﻔﺖ ﺁﺧﻪ ﻗﻮﻟﺸﻮ ﺑﻪ ﯾﮑﯽ ﺩﯾﮕﻪ ﺩﺍﺩﻡ ! * * * * * * هرچه دلم را خالی میکنم باز پر میشود از تو چه برکتی دارد دوست داشتنت . . . * * * * * * بارها عاشق شدم اینبار نقلی دیگر است بارها عابد شدم اینبار باری دیگر است در خیالات خطا دیدم خودم را در برش دیر فهمیدم که او دلدار یاری دیگر است * * * * * * به فنآوری نانو دست یافت دلم بس که از دوریت یک ذره شد و تو نیامدی . . . ! * * * * * * فرض کن در آغوشت می مُردم و مرا همانجا دفن می کردی چه دلپذیر اگر فشارِ قبر را بیشتر کنی! * * * * * * مسافر بی بدرقه من اینقدر بی صدا رفتی که از وداع جا ماندم باز به غیرت چشمانم که آبی پشت سرت ریختند . . . * * * * * * جای خالیت درد می کند فقط کمی مُسکنِ بودنت را می خواهد بیا اگر نمی خواهی از پای درآورد این درد لعنتی مرا . . . * * * * * * ساده پا پَس میکشم هرچند هیچوقت پای من وسط نبود . . . * * * * * * در من آدم برفی است که عاشق آفتاب شده و این خلاصه ی همهی داستان های عاشقانه ی دنیاست ! * * * * * * دور از نفس ات ، گیاه و گل می گندد ! / لب هام فقط کنار تو می خندد با اینکه حسادت است نامش اما / لعنت به کسی که دل به تو می بندد ! * * * * * * بی گدار به آب می زنند گوزنی که تفنگ را نمی شناسد زنی که عشق را . . . * * * * * * خوشبختی داشتن کسی ست که بیشترازخود ، تو را بخواهد و بیشتر از تو … هیچ نخواهد . . . * * * * * * هوای دو نفره داشتن نه ابر می خواهد نه باران کافی ست حواسمان بهم باشد . . . * * * * * * بیا قسمت کنیم بوسه را تو لبهایت را بیاور من جانم را قول می دهم کسی مدیون نشود . . . * * * * * * ﺑﯿﺸﻌﻮﺭ ﺗﺮﯾﻦ ﻣﻮﺟﻮﺩ ﺩﻧﯿﺎ ﺩﻝ ﻣﻨﻪ ﺭﻭﺯﯼ ﻫﺰﺍﺭ ﺗﺎ ﺩﻟﯿﻞ ﻭ ﻣﻨﻄﻖ ﻣﯿﺎﺭﻡ ﺑﺮﺍﺵ ﺁﺭﻭﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺍﻣﺎ ﺑﺎﺯﻡ ﺩﻡ ﺩﻣﺎﯼ ﺷﺐ ﮐﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻣﯿﭙﺮﺳﻪ : ﭼﺮﺍ . . . !؟ * * * * * * همه ﺍﺧﻄﺎﺭ ﻫﺎ “ﺯﻧﮓ” ﻧﺪﺍﺭﻧﺪ ﮔﺎﻫﯽ “ﺳﮑﻮﺕ ” ﺁﺧﺮﯾﻦ “ﺍﺧﻄﺎﺭ” ﺍﺳﺖ . . . * * * * * * گاهی یک اسم ، یک زمستان آدم را گرم نگه می دارد . . . * * * * * * کاش می فهمیدی که تو از دید من زیبا بودی دیگران حتی نگاهت هم نمی کردند و تو چه اشتباهی مغرور شدی . . . * * * * * * اگه شاه بشی وزیرتم کبیر بشی صغیرتم پلیس بشی اسیرتم دکتر بشی مریضتم غنی بشی فقیرتم هیچی نباشی بازم رفیقتم ! * * * * * * تو که باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام : “آرامش” باش! حتی همین قدر دور . . . * * * * * * وقتی که به جای “بمان” میگویی : “هر طور راحتی” بوی خیانت میدهی . . . * * * * * * ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻥ ﻧﯿﺴﺖ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﺩﯾﺪﯾﺶ ﺩﻟﺖ ﺑﻠﺮﺯﻩ ﻋﺸﻖ ﺍﻭﻧﻪ ﮐﻪ ﻭﻗﺘﯽ ﻧﻤﯿﺒﯿﻨﯿﺶ ﺩﻟﺖ ﻣﯿﺨﻮﺍﺩ ﮐَﻨﺪﻩ ﺷﻪ * * * * * * گاهی دِلم تفریح ناسالم می خواد مثل فکر کردن به تو ! * * * * * * به من قول بده . . . در تمامی سال هایی که باقی مانده تا ابد . . . مواظب خودت باشی دیگر نیستم که یاد آوری ات کنم . . . * * * * * * مهربانتر از من دیدی نشانم بده کسی که بارها بسوزانیش و باز هم با عشق نگاهت کند . . . * * * * * * می دانم دیگر برای من نیستی اما دلی که تنگ باشد این حرف ها را نمی فهمد . . . * * * * * * همه رفتن کسی با ما نموندش کسی خط دل ما رو نخوندش همه رفتن ولی اون دل ما رو همونکه فکر نمیکردیم سوزوندش . . . |