![]() |
سخنان زيباي حسين پناهي - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: فرهنگی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=35) +--- موضوع: سخنان زيباي حسين پناهي (/showthread.php?tid=259946) |
سخنان زيباي حسين پناهي - ÆMÆշЇÑζ - 30-06-2016 نیازی نیست اطرافمون پر از "آدم" باشد! همون چند نفری که اطرافمون هستند "آدم" باشند کافیه! حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ سخنان زیبای حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ انسان در کجا ریشه دارد ؟ در اندیشه ؟ ظلمات جستجوی ما کجاست ؟ ما مامور ساخت چه محصولی هستیم ؟ نیمه شب در تاریکی اتاق به این موضوع فکر میکنم و در چند متری خانه مادری مهربان در دهان قاتلی فالگیر که چهارده ماه بیشتر ندارد پستانک می چپاند حسين پناهى ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ کسی از حال کسی آگه نیست! حالی نیست! گاهی در آیینه به خود می گوییم: حیف از بُز آدمی مالی نیست...! حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ خواندنیهای دیدنی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ هیچ وقت هیچ وقت نقاش خوبی نخواهم شد امشب دلی کشیدم شبیه نیمه سیبی که به خاطر لرزش دستانم در زیر آواری از رنگ ها ناپدید ماند! حسين پناهى ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ جملات زیبای حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ باد پرده ها را آرام تکان میدهد و ما بچه های خوش باور لب ریز از اضطراب و امید زوایای نیمه روشن را به هم نشان میدهیم حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ جملات آموزنده از حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ ما تماشا چیانی هستیم که پشت درهای بسته مانده ايم دیر امدیم خیلی دیر پس به ناچار حدس می زنیم شرط میبندیم شک میکنیم و آن سوتر در صحنه بازی به گونه ای دیگر در جریان است ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ سخنان زیبای حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ من کجا خوابم برد؟! من میخوام برگردم به کودکی، قول میدَم که از خونه، پاموُ بیرون نذارم، سایه موُ دنبال نکنم... حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ جملات زیبای حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ تو سکوت می کنی و فریاد زمانم را نمی شنوی. یک روز من سکوت خواهم کرد, و تو آن روز یرای اولین بار مفهوم دیر شدن را خواهی فهمید...! حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ خدایا دست بشکنه, پا بشکنه سر بشکنه اما... دل نشکنه...! حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ جملات زیبای حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ از هیکل استخوانی ام روی تخت بودایی می سازم و ذهنم را تا انتهای ظلمانی ترین منظومه ها به دنبال خدا می فرستم و دعا می کنم: خدایا! گربه یی برسان، تا این همه کلاف را کلافه کند! حسين پناهى ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ سخنان زیبای حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ چه مهمانان بي دردسري هستند مردگان نه به دستي ظرفي را چرك مي كنند نه به حرفي دلي را آلوده تنها به شمعي قانعند و اندكي سكوت... حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ جملات آموزنده از حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ نیم ساعت پیش ، خدا را دیدم قوز کرده با پالتوی مشکی بلندش سرفه کنان در حیاط از کنار دو سرو سیاه گذشت و رو به ایوانی که من ایستاده بودم آمد ، آواز که خواند تازه فهمیدم ، پدرم را با او اشتباهی گرفته ام ! حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ سخنان زیبای حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ ما چيستيم ؟! جز ملکلولهاي فعال ذهن زمين ، که خاطرات کهکشان هارا مغشوش ميکند! حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ جملات آموزنده از حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ کهکشانها کو زمینم؟ زمین کو وطنم؟ وطن کو خانه ام؟ خانه کو مادرم؟ مادر کو کبوترانم؟ من گم شدم در تو یا تو گم شدی در من ، ای زمان؟… حسین پناهی ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ سخنان بزرگان ♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦♦ شب در چشمان من است به سیاهی چشمهایم نگاه کن روز در چشمان من است به سفیدی چشمهایم نگاه کن شب و روز در چشم های من است به چشمهایم نگاه کن پلک اگر فرو بندم جهانی در ظلمات فرو خواهد رفت حسین پناهی |