امام مهدی در نگاهی متفاوت - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: مذهبی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=41) +--- موضوع: امام مهدی در نگاهی متفاوت (/showthread.php?tid=258867) |
امام مهدی در نگاهی متفاوت - ایرانی اسلامی - 09-06-2016 بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا صاحب الزمان علیه السلام السلام علیکم و رحمه الله و برکاته باسلام و عرض وقت بخیر خدمت همه بزرگواران طاعاتتون قبول درگاه احدیت. خب توی این پست ما میخوایم, به شیوه ای متفاوت حضرت مهدی علیه السلام رو معرفی کنیم. میخوایم براتون بگیم که این شخصیت بزرگ, با وجودش چه کارهایی انجام میده و یک جهان متفاوت رو در عصر ایشون برای شما ترسیم کنیم. جهانی که ازش به مدینه فاضله نام می برند. فقط ممکنه پست ها کم کم بالا بیاد و زمان ببره اما خب امیدواریم که خوشایند حضرت ولی عصر علیه السلام باشه. با ما همراه باشید :cool: مهدی موعود کیست؟ بازنگری در شخصیت این مرد بزرگ, جای بحث فراوان دارد که ما در اینجا به صورت مختصر بیان میکنیم: طبق نظر ادیان, در آخر دنیا, مردی قیام خواهد کرد که بساط ظلم و تباهی را خواهد برچید. در ادامه این اشارات, همه ادیان از شخصی نام می برند که با ویژگی های منجی آخرالزمان مسلمانان تطبیق میخورد به عنوان نمونه در کتاب جاماسب نامه زرتشتیان, از شخصی نام می برند که فرزند پیغمبر عرب است و در آخرالزمان ظهور میکند و دین حق را گسترش میدهد. اما او چه ویژگی هایی دارد؟ با چه کسانی به ستیز برمیخیزد؟ مدافع چه کسانی است؟ اصلا چگونه جهان را از عدل و داد پر میکند؟ منتظر جوابیه های بعدی ما باشید... RE: امام مهدی در نگاهی متفاوت - لرد سفید - 09-06-2016 حضرت مهدی خود ماییم خودمون باید در خودمون تحول ایجاد کنیم(تین همیشه حرف پدرم بود حرف منم هست) RE: امام مهدی در نگاهی متفاوت - nazanin jon - 09-06-2016 واقعا مزخرفه مهدی؟موعد ما که خیلی از پیامبر ها هم درموردش صحبت کردن محمد بود که تموم شد.مهدی موعود هه . اصن یه سوال چرا12تا چه سری تو این 12هست بنظر من امام زمانتون مثل پدرانشون کشته شدن و فقد برای اینکه مغز مارو مشغول کنن دارن این حرفا رو میزنن تا به دین های جدید روی نیاریم و به اسلام پایبند باشیم واقعا برای بعضی از شماها متاسفم که انقدر کوته بین هستید من خیلی مطالعه کردم که یه ادم میتونه عمر کنه اما بازهم.... RE: امام مهدی در نگاهی متفاوت - rezaninja - 09-06-2016 نقل قول: بسم الله الرحمن الرحیم درود لطفا برو 2 تا کتاب بخون یه تحقیقی کن بعد اظهار نظر بده و مطلب بزار. جاماسب نامه رو خود جاماسب نوشته که یکی از پیشگو ها بوده و درباره ی تمام پیامبران اینده نوشته و اشاره ای هم به پیامبر اسلام داشته ولی اون چیزی که تو نوشتی اصلا درست نیست اون نظرش مثل تمام زرتشتیان و کتاب اوستا به ظهور سوشیانس بود. لطفا منبع میارید الکی یک کتاب نگید بعدش هر چی دوست داشتید زیرش بنویسید بدرود. RE: امام مهدی در نگاهی متفاوت - nazanin jon - 09-06-2016 منجی آخر الزمانی که تمام ادیان بهش اشاره کرده پیامبر بوده و اینکه مهدی موعود زندس برا اینه که ما به دینشون پایدار بمونید دقت کنید من خیلی مطالعه کردم اما بازهم همین فکر رو کردم. RE: امام مهدی در نگاهی متفاوت - لرد سفید - 09-06-2016 (09-06-2016، 10:08)nazanin jon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. این رو شیعه ها میگن ولی تقل قول سنی ها خیلی علانی تره که مهدی به دنیا می اید RE: امام مهدی در نگاهی متفاوت - nazanin jon - 09-06-2016 رفتارت واقعا زد و نقیضه نمیفهمم چی میکی درواقع خیلی گیج کننده ای افکار منو تو روحم میشه کافریه واقعی |