انجمن های تخصصی  فلش خور
تحصیل بیش از 53 هزار دانشجوی عربستانی در آمریکا - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تحصیلات دانش آموزی و دانشجویی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=64)
+--- موضوع: تحصیل بیش از 53 هزار دانشجوی عربستانی در آمریکا (/showthread.php?tid=258410)



تحصیل بیش از 53 هزار دانشجوی عربستانی در آمریکا - # αпGεʟ - 29-05-2016

تحصیل بیش از 53 هزار دانشجوی عربستانی در آمریکا 1

در جلسه 43 کمیسیون نخبگان و آینده نگاری علم و نوآوری دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی اعلام شد بیش از 53 هزار دانشجوی عربستانی در آمریکا تحصیل می‌کنند.



به گزارش سرویشس دانشگاهی ایسنا، در این جلسه که به ادامه بررسی موضوع مهاجرت تحصیلی به آمریکا اختصاص داشت، گزارش تهیه شده توسط یکی از اعضای کمیسیون در مورد مهاجرت تحصیلی به آمریکا ارائه شد که بر اساس آمار ارائه شده در این گزارش، در سال 2013 بیش از 10 هزار دانشجوی انگلیسی به آمریکا مهاجرت کرده‌اند و این دانشجویان 238 میلیون دلار برای اقتصاد آمریکا درآمدزایی کرده‌اند.



در بخش دیگری از این گزارش، نیز تعداد دانشجویان فرانسوی مهاجرت کرده به آمریکا 8303 نفر و تعداد دانشجویان آلمانی مهاجرت کرده به آمریکا 10160 نفر اعلام شده است.



در ادامه این گزارش، نیز با استناد به آمار ارائه شده کشورهای چین؛ هند و کره جنوبی از میان کشورهای آسیایی بیشترین سهم از دانشجویان شاغل به تحصیل در آمریکا را به خود اختصاص داده‌اند؛ که بر اساس همین آمار در سال 2013 بیش از 274 هزار دانشجوی چینی، در آمریکا به تحصیل اشتغال داشته‌اند که این دانشجویان بیش از 8 میلیارد دلار به اقتصاد آمریکا سود رسانده‌اند.



در بخش پایانی این گزارش، با اشاره به تلاش عربستان سعودی در افزایش آمار دانشجویان شاغل به تحصیل در آمریکا، جهش تعداد دانشجویان عربستانی شاغل به تحصیل در آمریکا از 5237 نفر در سال 2000 به بیش از 53 هزار نفر در سال 2013 نیز مورد اشاره قرار گرفته است.



به گزارش مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، پس از ارائه این گزارش، اعضای کمیسیون به بیان نظرات و پیشنهادهای خود شامل: نیاز به برنامه‌ریزی و تدوین سیاست برای جلوگیری از مهاجرت بدون بازگشت نخبگان، الگوگیری از سیاست‌ها و اقدامات کشورهای نخبه‌پذیر، توجه به تجربه موفق کشور چین در برنامه‌ریزی برای بازگشت دانشویان شاغل به تحصیل این کشور و بررسی وضعیت مهاجرت بر اساس رشته و مقطع تحصیلی، پرداختند.

انتهای پیام