![]() |
طرز تهیه بروله موز و برنج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه بروله موز و برنج (/showthread.php?tid=258345) |
طرز تهیه بروله موز و برنج - # αпGεʟ - 27-05-2016 مقداری پودینگ برنج را برداشته, پوست پرتقال, ساقه زنجبیل و ورقه های موز به آن طعم داده و روی بروله موز و برنج را با شکر قهوه ای تزیین نمایید. مواد لازم:
![]() طرز تهیه: 1. پودینگ برنج را در یک کاسه خالی نموده و رنده پوست پرتقال , زنجبیل , شربت زنجبیل و کشمش را به آن اضافه نمایید و مخلوط نمایید . 2. موزها را به صورت مورب ورقه نمایید , جهت جلوگیری از تغییر رنگ , آن ها را به آب لیمو آغشته نموده , خشک نموده و در دو ظرف نسوز مجزا بریزید . 3. مخلوط برنج را با قاشق به شکل یک لایه روی موزها بریزید تا ظرف ها تقریبا پر شوند . 4. روی برنج هر یک از ظرف ها , یک لایه شکر بپاشید . 5. ظرف ها را درون فر گرم شده روی حرارت متوسط گریل قرار داده و حرارت دهید تا شکرها آب شوند , مراقب باشید تا شکرها نسوزند . 6. ظرف ها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند و کارامل شکل بگیرد , سپس درون یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند . با پشت قاشق روی بروله ها را صاف نمایید و آن ها را سرد سرو نمایید . توصیه سرآشپز: پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود . بروله ( که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد ) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید . |