انجمن های تخصصی  فلش خور
طرز تهیه بروله موز و برنج - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: طرز تهیه بروله موز و برنج (/showthread.php?tid=258345)



طرز تهیه بروله موز و برنج - # αпGεʟ - 27-05-2016

مقداری پودینگ برنج را برداشته, پوست پرتقال, ساقه زنجبیل و ورقه های موز به آن طعم داده و روی بروله موز و برنج را با شکر قهوه ای تزیین نمایید.



مواد لازم:




  •  پودینگ برنج خامه ای : 400 گرم
  •  پوست رنده شده پرتقال : نصف
  •  ساقه زنجبیل , ریز خرد شده : 2 قطعه
  • شربت زنجبیل : 2 قاشق چای خوری
  •  کشمش : 40 گرم
  •  موز : 2 عدد
  •  آب لیمو : 2 قاشق چای خوری
  •  شکر قهوه ای خام : 5 قاشق غذاخوری


طرز تهیه بروله موز و برنج 1


طرز تهیه:



1. پودینگ برنج را در یک کاسه خالی نموده و رنده پوست پرتقال , زنجبیل , شربت زنجبیل و کشمش را به آن اضافه نمایید و مخلوط نمایید .



2. موزها را به صورت مورب ورقه نمایید , جهت جلوگیری از تغییر رنگ , آن ها را به آب لیمو آغشته نموده , خشک نموده و در دو ظرف نسوز مجزا بریزید .



3. مخلوط برنج را با قاشق به شکل یک لایه روی موزها بریزید تا ظرف ها تقریبا پر شوند .



4. روی برنج هر یک از ظرف ها , یک لایه شکر بپاشید .



5. ظرف ها را درون فر گرم شده روی حرارت متوسط گریل قرار داده و حرارت دهید تا شکرها آب شوند , مراقب باشید تا شکرها نسوزند .



6. ظرف ها را کنار بگذارید تا کمی سرد شوند و کارامل شکل بگیرد , سپس درون یخچال بگذارید تا خنک شده و آماده سرو شوند . با پشت قاشق روی بروله ها را صاف نمایید و آن ها را سرد سرو نمایید .



توصیه سرآشپز:



پودینگ برنج خیلی شکیل است و به همراه پره های پرتقال و سیب رنده شده بسیار لذیذ می شود . بروله ( که به معنی سوخته است و اشاره به رویه برشته دسر دارد ) را سرد با شکلات رنده شده و گردوهای خرد شده مخلوط نموده و سرو نمایید .