غذاهای چرب چه بر سر حافظه میآورد؟! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57) +--- موضوع: غذاهای چرب چه بر سر حافظه میآورد؟! (/showthread.php?tid=257167) |
غذاهای چرب چه بر سر حافظه میآورد؟! - ʜɪᴅᴅᴇɴ - 26-04-2016 غذاهای چرب چه بر سر حافظه میآورد؟ غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد آثار متفاوتی بر حافظه دارد.
سیدمهدی غضنفری متخصص فیزیولوژی در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان با اشاره به اینکه غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد آثار متفاوتی بر حافظه دارد، اظهار کرد: غذاهای چرب با توجه به مزاج افراد، شرایط جسمی و روحی و روانی، شرایط ژنتیکی، میزان خواب، فعالیتهای بدن و مکانیزم بدن برای برخی افراد مفید و برخی دیگر مضر است. وی افزود: مغز از بافت چربی تشکیل شده است و چربی را دوست دارد، با توجه به مزاج افراد مصرف چربیهای طبیعی در برخی از افراد به ویژه خشک مزاجان و افراد لاغر باعث تقویت حافظه و بالعکس مصرف چربی در افراد چاق و افرادی که دارای چربی خون بالا هستند باعث کاهش حافظه میشود. غضنفری تصریح کرد: در طب سنتی سبک زندگی بر شش پایه اصلی شامل خوردن و نخوردن، خواب و بیداری، فعالیتهای بدنی، رخدادهای روانی، پاکسازی بدن از مواد زائد، هوا و محیط استوار است؛ به طوری که در برخی مواقع با افرادی مواجه میشویم که چاق هستند و لاغر نمیشوند و یا لاغر هستند و چاق نمیشوند. این عارضه بر اثر نوع سبک زندگی و براساس 6 پایه به وجود میآید. وی افزود: چربی طبیعی برای افرادی که دچار عارضه یبوست شدهاند، کوچکی مغز در سالمندان بالای 70 سال و خشکمزاجان با توجه به مصرف متعادل آن مفید است. غضنفری خاطرنشان کرد: مصرف چربیهای طبیعی گیاهی مانند روغن زیتون، بادام شیرین، کنجد و هسته انگور به اندازه متعادل توصیه میشود. روغنهای طبیعی حیوانی فقط برای ورزشکاران و افرادی که تحرک بدنی زیاد دارند توصیه میشود. |