![]() |
پیش غذایی مناسب با قارچ . - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: پیش غذایی مناسب با قارچ . (/showthread.php?tid=257065) |
پیش غذایی مناسب با قارچ . - ( lιεβ ) - 24-04-2016 ![]() این سوپ که ماده اصلی آن قارچ محسوب می شود بسیار خوش طعم و لذیذ است و انتخاب مناسبی برای طرفداران سوپ می باشد . به عنوان میان وعده و پیش غذا انتخاب خوبی است کنسومه قارچ در دسته سوپ ها قرار می گیرد می توان آن را به عنوان پیش غذا و یا وعده اصلی استفاده کرد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش داده ایم. مواد لازم کنسومه قارچ سینه مرغ نگینی : 1 پیمانه قارچ خردشده : 200 گرم آرد : 2 الی 3 قاشق سوپ خوری پنیر پیتزا : به میزان لازم خامه : 1 پاکت عصاره مرغ : دو عدد تخم مرغ آبپز : یک عدد نمک : به میزان لازم فلفل : به میزان لازم آبلیمو : به میزان لازم کره : 50 گرم طرز تهیه کنسومه قارچ 1. قارچ را با کمی کره ، نمک و آبلیمو تفت میدهیم . 2. آب مرغ و مرغ نگینی شده را با ذرت روی حرارت گذاشته و سپس قارچ تفت داده شده و سفیده تخم مرغ رنده شده را به آن اضافه می کنیم . 3. خامه را با مقداری از آب کنسومه مخلوط کرده ، سپس نمک ، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه میکنیم ، و بعد آهسته به مابقی مواد اضافه میکنیم . 4. آرد و کره را کمی تفت داده تا طعم خامی آن از بین برود ، سپس با مقداری از آب کنسومه حل کرده تا گلوله نشود و بعد به ظرف اضافه میکنیم و میگذاریم تا کنسومه به خوبی جا بیفند . 5. در نهایت کنسومه قارچ را در ظرف مورد نظر ریخته و پنیر پیتزا را روی آن میپاشیم . نکات تکمیلی در مورد کنسومه قارچ 1 . میتوانید در صورت تمایل از سیب زمینی نیز استفاده نمایید . 2 . در مرحله چهارم آرد تفت داده شده باید بعد از 30 دقیقه به کنسومه اضافه شود . 3.کنسومه قارچ جزو سوپ میباشد. 4. زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 0 دقیقه میباشد . 5. کنسومه قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید . وبسایت نمناک: |