کوبیده بدون گوشت قرمز . - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: کوبیده بدون گوشت قرمز . (/showthread.php?tid=257062) |
کوبیده بدون گوشت قرمز . - ( lιεβ ) - 24-04-2016 کباب کوبیده امرزو ما با گوشت مرغ تهیه می شود توصیه می کنیم با روش تهیه آن آشنا شوید و برای طرفداران گوشت سفید تهیه کنید کباب کوبیده حتما نباید گوشت قرمز باشد، گاهی با گوشت مرغ هم می توان کباب کوبیده درست کرد. حتی میتوان آن را به سیخ نکشید و به صورت تابه ای درستش کرد. حتما این روش را امتحان کنید. احتمالا عاشقش می شوید. مواد اولیه : نمک به میزان لازم سیر 1تا2حبه پیاز 1عدد رنده شده و 2عدد حلقه شده سماق (قرمز) 1قاشق سوپخوری کره 3قاشق سوپخوری زردچوبه به میزان لازم فلفل به میزان لازم زعفران (آبکرده و غلیظ) به میزان لازم زیره (آسیاب شده) به میزان لازم تخم گشنیز (آسیاب شده) به میزان لازم مرغ (بدون استخوان و پوست) مرغ نیم کیلو گوجه فرنگی به میزان لازم سبزی (اختیاری(معطر)) به میزان لازم طرز تهیه: 1.ابتدا مرغ را 2بار چرخ کنید و با نمک ورز دهید، پیاز رنده شده را با سیر رتده شده شده، سماق، کرهی نرمشده، ادویهها و محلول زعفران غلیظ مخلوط کنید سپس به مایهی گوشت فوق اضافه مخلوط نمایید و اگر آب اضافی داشت بگیرید. 2.مواد را به خوبی و مدت مناسب ورز دهید تا انسجام پیدا کند. اندکی روغن کف تابه مورد نظر بریزید و کاملاً کف تابه را به روغن آغشته کنید سپس مایهی گوشت فوق را کف تابه به صورت صاف و یکدست پخش کنید، در تابه را بگذارید و روی حرارت کم قرار دهید، پس از آب انداختن گوشت در تابه را بردارید و کباب را به اشکال دلخواه برش دهید سپس مجدداً در تابه را بگذارید و اجازه دهید تا آب گوشت جمع شود سپس کبابها را برگردانید تا طرف دیگر آن هم طلایی رنگ شود، پیازهای ورقه شده را که به صورت حلقه در آوردهاید روی سطح کبابها بچینید مجدداً در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا کباب و پیاز پخته شود. 3. در این فاصله سینی مورد نظر را چرب و گوجهفرنگیهای کوچک را روی سینی قرار و یک بعلاوه کوچک روی آنها ایجاد کنید و روی آن کمی سبزی معطر خشک شده نظیر گشنیز، نعناء، یا جعفری و … بریزید و نمک بپاشید سپس سینی را در فر 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد و طبقه اول فر از بالا قرار دهید پس از آماده شدن از فر خارج کنید. 4.کبابهای آماده شده را که از رنگ و طعم بینظیری برخوردار است در ظرف مورد نظر قرار داده و با گوجهفرنگیهای آماده شده و چلوی دورنگ (سفید و زعفرانی) و چند برگ سبز تزیین سپس سرو نمایید. ماهنامه هنر آشپزی – فاطمه شیرازیان: |