طرز تهیه کیک شکلات سفید - # αпGεʟ - 20-04-2016

مواد لازم
- آرد 2 و 1/2 فنجان
- جوش شیرین 1 قاشق چایخوری
- بیکینگ پودر 1/2 قاشق چایخوری
- نمک 1/2 قاشق چایخوری
- شکلات سفید 60 گرم (تقریبا 12 قطعه)
- آب جوش 1/2 فنجان
- کره 1 فنجان
- شکر 1 و 1/2 فنجان
- تخم مرغ 3 عدد
- باترمیلک 1 فنجان
- آرد 2 و 1/2 قاشق
- شیر 1 فنجان
- کره نرم شده 1 فنجان
- شکر 1 فنجان
- عصاره وانیل 1 قاشق چایخوری
اطلاعات مواد مغذی
- 724 کالری
- 42 گرم چربی
- 7.7 گرم پروتئین
- 81.5 گرم کربوهیدرات
دستورالعمل ها
- فر را تا دمای 175 درجه سانتی گراد گرم کنید. 2 و 1/2 فنجان آرد ، جوش شیرین، بیکینگ پودر و نمک را خوب باهم مخلوط و در صورت لزوم الک کنید.
- 6 قطعه از شکلات سفید را روی حرارت بسیار ملایم داخل تابه کوچک آب کنید. هنگامی که ذوب شد، زیر آن را خاموش کنید تا در دمای اتاق خنک شود.
- در یک کاسه بزرگ 1 فنجان کره و 1 و 1/2 فنجان شکر را باهمزن خوب بزنید تا نرم و پفکی و خامه ای شود. تخم مرغ ها را دانه به دانه در آن بشکنید و پس از اضافه کردن هر کدام مخلوط را با همزن خوب بزنید.
- مخلوط آردی و باترمیلک را کی در میان در چند مرحله به مایه اضافه کنید. در نهایت شکلات سفید را به مخلوط اضافه کنید.
- مایه کیک که آماده شد آن را درون یک قالب گرد 9 اینچی بریزید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید.
- شکلات سفید باقی مانده را همراه با 2و 1/2 قاشق آرد و 1 فنجان شیر مخلوط کنید. مخلوط را درون یک تابه بریزید و تا زمانی که مایع غلیظی به وجود آید آن را روی حرارت هم بزنید. سپس گاز را خاموش کنید و اجازه دهید تا در دمای اتاق خنک شود.
- 1 فنجان کره و 1فنجان شکر و 1 قاشق وانیل را در یک کاسه خوب باهم هم بزنید تا نرم و خامه ای شوند. مایه شکلات سفید خنک شده را اضافه و مخلوط کنید. با همزن دور تند مواد را هم بزنید تا کاملا یکدست و صاف شوند. سپس آن را به عنوان روکش روی کیک بمالید.
- حاضر است در : 55 دقیقه
- وعده: دسر, عصرانه
- دسته بندی دستور آشپزی : کیک | کاپ کیک | مافین
- مواد لازم : آرد, بیکینگ پودر, تخم مرغ, جوش شیرین, شکر, شکلات, شیر, کره, وانیل
RE: طرز تهیه کیک شکلات سفید - behroozR - 27-05-2016
درست کردم خیلی خوش مزه بوددددددد ولی یه جوری شد :cool: :cool:
درست کردم خیلی خوش مزه بوددددددد ولی یه جوری شد :cool: :cool: .
درست کردم خیلی خوش مزه بوددددددد ولی یه جوری شد :cool: :cool: ..
درست کردم خیلی خوش مزه بوددددددد ولی یه جوری شد :cool: :cool:
درست کردم خیلی خوش مزه بوددددددد ولی یه جوری شد :cool:. :cool:
RE: طرز تهیه کیک شکلات سفید - Magical Girl - 27-05-2016
فقط شکلاتی ((:
RE: طرز تهیه کیک شکلات سفید - Âπâlîâ - 05-10-2016
تنکس گلم )
RE: طرز تهیه کیک شکلات سفید - sogol.gl - 05-06-2017
ممنون گلم
درست خواهم کرد
روز تولد دختر خالم
|