«پنه با سس کدوحلوايي» و خامه اضافه ! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: «پنه با سس کدوحلوايي» و خامه اضافه ! (/showthread.php?tid=256172) |
«پنه با سس کدوحلوايي» و خامه اضافه ! - Faust - 04-04-2016 سعي کنيد کمي تنوع به خرج دهيد. حتما نيازي نيست پنه را با سس آلفردو درست کنيد. در اين مطلب پنه را با سس کدو حلوايي به شما آموزش مي دهيم. حتما خوشتان مي آيد. چي لازم دارم: تمامي مواد در متن زير وجود دارد چطور بپزم: 1. سس کدو حلوايي را آماده کنيد .طعم اين سس به خاطر کدوحلوايي کمي با سس هاي ديگر فرق مي کند و به شيريني مي زند ولي ترکيب آن با گوشت و خامه هم خوشمزه است هم هيجان انگيز . 2. بعد از اينکه سس را آماده کرديد، 100 گرم راسته گوساله را به صورت نوارهاي باريک خرد کنيد و در روغن اول تفت دهيد و بعد در تابه را بگذاريد تا همراه با مقدار بسيار کمي آب بپزد. 3. در اين فاصله نصف پيمانه قارچ خرد شده و يا ريز را هم در مقداري کره و آب ليموترش به سرعت تفت دهيد و کناري بگذاريد . 4. 100 گرم پاستا پنه آماده کنيد و در قابلمه اي حاوي مقداري آب جوش بريزيد تا بپزد . فقط توجه داشته باشيد که پنه هاي موجود در بازار به لحاظ ضخامت متفاوت هستند . شما مي توانيد پنه مورد نظرتان را براي اين پاستا استفاده کنيد. 5. بعد از اينکه پنه را آب پز کرديد ،در ظرف مورد نظر بکشيد . سس کدو حلوايي را آماده کرد ه و قارچ و گوشت نواري را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد . 6. سس را روي پاستا بريزيد و در پايان يک قاشق غذاخوري پنير پارمسان را با مقداري خامه و کمي پودر سير مخلوط کرده و روي گوشت بريزيد. 7. دو عدد فلفل سبز را هم به صورت ريز خرد کنيد و روي غذا بريزيد. |