انجمن های تخصصی  فلش خور
آموزش درست کردن مرغ سوخاری با سیر - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: آموزش درست کردن مرغ سوخاری با سیر (/showthread.php?tid=256003)



آموزش درست کردن مرغ سوخاری با سیر - Dead Silence - 31-03-2016

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
آموزش درست کردن مرغ سوخاری با سیر 1
 
مرغ سوخاری با سیر 
 
مواد لازم 

مرغ 
گل سیر  1.2 پیمانه   

آب  2 پیمانه 
نمک 1 قاشق غذاخوری 
فلفل سیاه 
1.2 قاشق چای‌خوری 
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری 
لیمو 1.2، خردشده به چهار تکه 
برگ بو 2 عدد 
مرغ سوخاری 1عدد 

روش تهیه 
 
سیر، آب، نمک، فلفل و روغن زیتون را باهم ترکیب کنید.آب لیموها را گرفته و داخل ترکیب بریزید.  برگ‌های بو را با آن‌ها ترکیب کنید.  ترکیب را در یک پلاستیک زیپ دار یا یک کاسه‌ی بزرگ بریزید. ترکیبی که در مرحله‌ی قبل داشتید را روی مرغ‌ها بریزید. تکه‌های لیمو را به آن اضافه کنید. تمام هوای کیسه را خارج کنید و یا روی آن پلاستیک بکشید.  فر را در دمای 190 درجه‌ی سانتی‌گراد گرم‌کنید.  مرغ را از ترکیب خارج کرده و به آرامی با حوله‌ی های کاغذی تمیز کنید. نمک و فلفل را روی تمام آن بپاشید. 
 
مرغ را روی سینی فر قرار دهید به طوری که سینه‌ی مرغ به سمت بالا باشد. بگذارید برای حدود یک ساعت سوخاری شود، تا زمانی که به ران مرغ چنگال می‌زنید چنگال تمیز خارج شود. 
 
قبل از برش و سرو بگذارید مرغ برای 10 دقیقه باقی بماند.