شیرینی برنجی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: شیرینی برنجی (/showthread.php?tid=255922) |
شیرینی برنجی - Ֆℋ£¥∂α - 29-03-2016 مواد لازم : 130 گرم آرد برنج
30 گرم پودرقند
70 گرم روغن جامد
1 عدد زرده تخممرغ
3 ق س گلاب
1 ق چ پودرهل
پودر پسته و تخم شربتی برای تزیین
طرز تهیه: 1. روغن جامد، پودر قند و زرده تخممرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید. 2. حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید. 3. خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالبهای دلخواهتان آن را قالب بزنید. 4. روی تکههای قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کردهاید روی درجه 150 سانتی گراد بگذارید. 15 دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی آماده شوند. نکته: به جای پودر پسته میتوانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید |