انجمن های تخصصی  فلش خور
شیرینی برنجی - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18)
+--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19)
+---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59)
+---- موضوع: شیرینی برنجی (/showthread.php?tid=255922)



شیرینی برنجی - Ֆℋ£¥∂α - 29-03-2016

مواد لازم :

130 گرم آرد برنج        
30 گرم پودرقند        
70 گرم روغن جامد    
1 عدد زرده تخم‌مرغ  
3 ق س گلاب              
1 ق چ پودرهل           
پودر پسته و تخم شربتی برای تزیین

طرز تهیه:

1.   روغن جامد، پودر قند و زرده تخم‌مرغ را با هم مخلوط کنید وخوب هم بزنید.

2.  حالا آرد، گلاب و هل را اضافه کنید.

3.  خمیر به دست آمده را بگذارید به مدت 24 ساعت استراحت کند و بعد با قالب‌های دلخواهتان آن را قالب بزنید.

4.  روی تکه‌های قالب زده شده پودر پسته و تخم شربتی بریزید و درون سینی فر بچینید. فر را که از قبل گرم کرده‌اید روی درجه 150 سانتی گراد بگذارید. 15 دقیقه هم کافی است تا شیرینی های برنجی‌ آماده شوند.

نکته:

به جای پودر پسته می‌توانید از پودر بادام و گردو هم استفاده کنید