اس ام اس های سرکاری - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +--- موضوع: اس ام اس های سرکاری (/showthread.php?tid=25556) |
اس ام اس های سرکاری - P.K.2 - 31-12-2012 بیان تا سرکارتون بزارم البته نظر وسپاس فراموش نشه به علت نبود چرت و پرت براي ارسال , پيشاپيش سال نو را تبريک ميگوييم ستاد بي کاران ياهو مسنجر ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- اندازه ی تمام قدمهایی که تو عمرم برداشتم دوستت دارم . . . از طرف فلج مادر زاد ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- طرز تهيه دختر سالم مواد لازم . ...........اصلا ولش كن مواد رو حروم نكنيم ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- از من بپرسند بهترین، زیباترین، شجاع ترین، محبوب ترین، داناترین، عاقل ترین ادم کیه ؟ انگشتمو به طرفت تو دراز می کنم و می گم این نمی تونه باشه ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- برو پايين سر کاري نيست l-l l-l l-l l-l l-l l-l حالا ميخواي نردبونو بردارم اين پايين بموني؟ ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- خواص گوسفند :1-بو مي دهد 2-سبزي مي خورد 3- گاهي مي خوابد 4-پرواز نمي کند 5-اس ام اس (پیامک) هاي سر کاري را با دقت مي خواند ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- طرز نگاهت،صورت ماهت، چشماي نازت، دل عاشق نوازت ... منو ياد گداي سر كوچمون مي ندازه ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- اس ك ط د ى آ 6 8 ... ... ... فقط دكمه 3 گوشيم كار مي كنه ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- می خواستم برایت گل بخرم، دیدم خودت گلی... ... ... گفتم کود بخرم، بخوری قوی بشی ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- فقط یه بار بهت می گم دوستت دارم ... ... چون خوب نیست آدم زیاد دروغ بگه ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- نمی تونم بگم که فقط تو رو دارم... چون دیشب خرمون زایید ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- اس ام اس مثل فاتحه می مونه، برای هر کس که بفرستی روحش شاد می شه ---------------------------- پیامك های سركاری . اس ام اس سركاری . جوك و لطیفه ---------------------------- [/color][/color] RE: سرکاری - علی. کام - 31-12-2012 مرسی RE: سرکاری - ✘Nina✘ - 31-12-2012 مرسی خیلی باحال بودن RE: سرکاری - ERFAN.1 - 01-01-2013 مر30 هه هه هه ههههههه هه RE: سرکاری - عاشق دیونه - 28-03-2013 خیلی خیلی باحال بودن مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی مرسی RE: سرکاری - ana16 - 28-03-2013 میسی جالب بود RE: سرکاری - arooos - 28-03-2013 میریسی RE: سرکاری - NASIM.BH - 30-03-2013 مغسی! RE: سرکاری - [ :: Sмιℓєу Gιяℓ# :: ] - 30-03-2013 مرسی ممنون مرسی ممنون مرسی ممنون مرسی ممنون مرسی ممنون مرسی ممنون مرسی ممنون مرسی ممنون |