انجمن های تخصصی  فلش خور
در این کشور تُپُل میشوید!!!!! - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: گردشگری و توریسم (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=79)
+---- انجمن: گردشگری جهان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=81)
+---- موضوع: در این کشور تُپُل میشوید!!!!! (/showthread.php?tid=255513)



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! - Dead Silence - 14-03-2016

مراکش کشوری در شمال غربی آفریقا است که سبک و سیاق آشپزی اش ترکیبی از آفریقا ،خاورمیانه،هند ،چین و مالزی است.البته در این میان کمی تاثیر پذیری از اسپانیا ؛پرتغال و فرانسه نیز مشهود است.


 در هر سرزمینی عقاید مذهبی هم بر شیوه غذا خوردن ساکنان تاثیر می گذارد.

در مراکش استفاده از قاشق و چنگال مرسوم اما در مناطق روستایی خوردن غذا با دست بیشتر طرفدار دارد اما به یاد داشته باشید که آنها در خوردن غذا با دست "راست" تاکید فراوان دارند.

تقریبا هیچ غذایی بدون نان در مراکش خورده نمی شود. مراکشی ها نان را خیلی دوست دارند و زیاد می خورند.

طعم اصلی غذاهای مراکشی را در رستورانها نمی شود فهمید یا باید مهمان خانه های مراکشی شوید یا غذاهای خیابانی را امتحان کنید.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1





"طاجین" نام غذا و ظرفی است سفالی که در آن انواع گوشت ها با ادویه جات و میوه های مختلف طبخ می شود.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1



ماهی "چرمولا" با مخلوطی از ادویه جات و گیاهان خشک شده آغشته می شود و سپس روی زغال ،گریل شده و با سس خورده می شود.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1





سوپ "حریرا"،سوپ سنتی و محبوب مراکشی ها به ویژه در ماه رمضان است که با گوجه فرنگی ،عدس ،نخودفرنگی،پیاز ،برنج ،گوشت و ادویه جات و گیاهان خشک و کمی روغن زیتون تهیه می شود.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1





"ماکودا" یا کیک سیب زمینی مراکشی است که ساده یا ساندویچی اغلب در خیابانهای مراکش تهیه و خورده می شود.علاوه بر سیب زمینی ،پیاز سرخ کرده ،سیر ،گشنیز و زیره سبز هم به آن اضافه می شود.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1





"چای نعناع" نوشیدنی مورد علاقه مردمان این سرزمین است.چای شیرین شده با قند و چند برگ نعناع و استکان های چای که مدام سر ریز می شوند.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1





"زالوک" نوعی سالاد پخته شده مراکشی است که با گوجه فرنگی ،بادمجان ،فلفل سبز ،هویج و زیره تهیه می شود.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1





"پاستیلا" ترکیبی از مزه شور و شیرین است که توسط مهاجران به این سرزمین آورده شده است.این غذا با کبوتر و امروزه با مرغ خرد شده و لایه ای از بادام و دارچین که در خمیر شیرینی پیچیده می شود،درست می شود.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1



بادمجان سرخ شده نوعی غذای خیابانی و مخصوص گیاهخواران است.تکه های بادمجان آغشته به فلفل قرمز شیرین دودی شده کاملا سرخ می شوند.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1





سوپ "حلزون" مراکشی ها با 15 ادویه مخصوص تهیه می شود.



در این کشور تُپُل میشوید!!!!! 1