انجمن های تخصصی  فلش خور
✛ خوراکیهای ترش و عوارض آن ها برای فشار خون ✛ - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: ✛ خوراکیهای ترش و عوارض آن ها برای فشار خون ✛ (/showthread.php?tid=252741)



✛ خوراکیهای ترش و عوارض آن ها برای فشار خون ✛ - # αпGεʟ - 12-01-2016

✛ خوراکیهای ترش و عوارض آن ها برای فشار خون ✛ 1

 اگر به غذاهای ترش علاقه مندیدو مبتلا به فشار خون بالا هستید باید از خوراکی ها مانند قره قروت،لواشک،آلوچه و امثال آن ها دوری کنید


ابوالقاسم جزایری پزشک متخصص تغذیه با اشاره به اینکه خوراکی‌های ترش مزه فشارخون را بالا می‌برند، گفت: خیلی از خواص میوه‌هایی که فیبر و رنگدانه‌های آنتی‌اکسیدانی دارند در لواشک آنها نیز می‌توان یافت کرد و همچنین املاح میوه‌ها که به این صورت در می‌آیند نه تنها کم نمی‌شود بله با جوشاندن و خشک کردن افزایش پیدا می‌کند.
وی ادامه داد: بسیاری از میوه‌ها و سبزی‌ها منبعی بسیار مهم برای دریافت ویتامین C است که بخشی از این فرآیند طی خردشدن و خشک شدن تخریب می‌شوند، مخصوصاً میوه‌ها مثل سیب که وقتی خشک می‌شود 100 گرم آبی که در آن وجود دارد برای تبدیل به لواشک در صورت حرارت و جوشاندن آب آن تغییر شده و بنابراین مقداری از ویتامین C در آن کاهش می‌یابد.
جزایری اظهار داشت: خوردن لواشک و آلوچه کسی را لاغر نمی‌کند بلکه باعث می‌شود ترشح اسید معده بیشتر و غذا بهتر هضم شود و هر چقدر هضم غذا بهتر باشد جذب آن توسط بدن نیز بیشتر خواهد شد و در نتیجه با بالا رفتن وزن در افراد همراه است.
وی خاطرنشان کرد: قره قورت منبع خوبی برای کلسیم است اما اسدیته این خوراکی خیلی بیشتر از لواشک است و آثار تخریبش روی دندان بیشتر است. اگر روی قره‌قورت کمی نمک افزوده شود باعث بالا رفتن سدیم خون شده در نتیجه ابتلا به بیماری‌های مثل فشارخون بالا و یا افزایش دفع کلیوی کلسیم شدت می‌یابد و می‌توان ماست یا شیر را جایگزین قره‌قورت کنند و بیشتر به عنوان تنقلات یا چاشنی غذا استفاده کنند.
باشگاه خبرنگاران جوان