پیامک عاشقانه پر احساس - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک عاشقانه پر احساس (/showthread.php?tid=252350) |
پیامک عاشقانه پر احساس - Ֆℋ£¥∂α - 06-01-2016 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. یکصبح از خواب میپریم وُ کنارِ دستمان جای کسی هنوز گرم است! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مهربانا …. ديـــــوانه را محبت عـــاقــــل مــى كـــند مـــا را ولـــى ….. محبت تـــــو ديـــــوانه مــــى كـــــند … دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ما هیچوقت به هم نمیرسیم همیشه سوزنبانی هست که بهوقتِ رسیدنمان خطها را عوض کند! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه جشنِ باشکوهیستْ میانِ ستارهها انگار بهناشُکریِ زمین تو را به آسمانْ بُرده استْ خدا دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. فیزیـــــک بــعـــدها ثـــابـــت مـــیکـــنــد در روزهــــای بــــــارانـــی جــــای خـــالــی آدم هــــا “بــــــــــــــزرگتر” مـــی شود… دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چه از تو دورم کردهاند کلمات! کاش جای اینهمه شعر فقط نوشته بودم: دوستت دارم! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میانِ قابِ عکس لبخندِ تو خالیست کی میرسی میوهی نارسِ پاییز؟! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بخند ساحل دل من کمی موج می خواهد. موج خنده هایت تا بهم ریزد تمام نظم شن ریزه ها را دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. راه میروم و شهر زیر پاهام تمام میشود. تو، هیچکجا نیستی! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. میگفتی منـو تو به عشـــق هـم زنـده ایـم دلـم تنـگ میشــه حتـی واسه صــدات که پشــت گوشــی میـگفتـــی: الــــو زندگیـــــــم دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. تو دلت سفر میخواست من، نه ولی حالا هر غروب مرا به سفرهای دور میبرند دُرناها… دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به سلامتی عشق های یک طرفه سختی زیاد داره ولی سرشار از امیده امیده های هرچند الکی ولی زنده دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. سفر از چشمهای تو مَحال بود که ممکن شد مرگ که دیگر محال نیست! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. ما فقط بههم فکر میکنیم: تو، پشتِ میزِ کافهای در پاریس من، پشتِ پنجرهی اتاقَم در تهران، و هیچ پلی برای بههم رسیدن نیست مگر عشق که سال به سال دارد پیرتر میشود! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به خیالِ تو اعتباری نیست گاهی هست، گاهی نیست. باید با خیال خودم سفر کنم! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. مرزها زبانِ فاصله را نمیفهمند. هرچه دورتر میروم نزدیکتر میشوی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. به احترامِ هر قطاری که از راه میرسد کلاه برمیدارد از سر مردی که سالهاست قطاری دلاَش را بُرده است! دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. اینجا، هوا سوزِ غریبی دارد و بوی سردِ کافور دهانم را تلخ میکند. دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. بهار تابستان پاییز زمستان همه قراردادی هستند وقتی که گرمی دستانت و نسیم صدایت هست هر روز من بهاریست دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نبودن هایی هست که هیچ بودنی جبرانش نمی کند کسانی هستند که هرگز تکرار نمیشوند و تو همانی هستی که هیچکس جای خالیت را پر نمی کند پیامک عاشقانه پر احساس - اکشن فلش - 06-01-2016 زیاد تلاش کن |