متن آهنگ Love you like a Love song از??سِلنا گومِز?? - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: متن آهنگ Love you like a Love song از??سِلنا گومِز?? (/showthread.php?tid=252200) |
متن آهنگ Love you like a Love song از??سِلنا گومِز?? - *Princess** - 04-01-2016 دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. نام خواننده: Selena Gomez نام آهنگ: Love You Like A Love Song ??? It's been said and done قبل از ما بار ها گفته شده و به پایان رسیده ? Every beautiful thought's been already sung قبلا در مورد تمام افکار و احساسات زیبا خوانده شده ? And I guess right now here's another one و گمون کنم الآن یکی دیگه از اون ها رو داریم ? So your melody will play on and on, with best of 'em پس تو یه ملودی هستی که حالا حالا ها با بهترینشون نواخته میشی ? You are beautiful, like a dream come alive, incredible تو زیبا هستی ، مانند یک رویا که به حقیقت تبدیل میشه ، خارق العاده ای ? A center full of miracle, lyrical با یک قلب مملو از معجزه و ترانه ? You've saved my life again تو زندگی منو دوباره نجات دادی ? And I want you to know baby و عزیزم میخوام بدونی که ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? And I keep hittin' re-peat-peat-peat-peat-peat و من این قسمت رو تکرار میکنم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? And I keep hittin' re-peat-peat-peat-peat-peat و من این قسمت رو تکرار میکنم ? Constantly, boy you played through my mind like a symphony پسر تو بطور مداوم مثل یه سمفونی با ذهن من بازی کردی ? There's no way to describe what you do to me هیچ راهی برای توصیف اونچه که تو با من کردی وجود نداره ? You just do to me, what you do تو هر کاری خواستی با من کردی ? And it feels like I've been rescued و مثل این میمونه که من نجات پیدا کردم ? I've been set free راحت شدم ? I am hypnotized by your destiny من با آینده ای که تو برایم تصویر کرده بودی هیپنوتیزم شدم ? You are magical, lyrical, beautiful تو جادویی هستی ، مثل یه ترانه ای ، زیبایی ? And I want you to know baby و عزیزم میخوام بدونی که ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? And I keep hittin' re-peat-peat-peat-peat-peat و من این قسمت رو تکرار میکنم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? And I keep hittin' re-peat-peat-peat-peat-peat و من این قسمت رو تکرار میکنم ? No one compares هیچ کس این موضوع رو رد نیمکنه که ? You stand alone, to every record I own تو تنها کسی هستی که در اهنگ های من وجود داره ? Music to my hear that's what you are موسیقی ای در قلب من ، این چیزیه که تو هستی ? A song that goes on and on آهنگی که تا ابد نواخته خواهد شد ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? And I keep hittin' re-peat-peat-peat-peat-peat و من این قسمت رو تکرار میکنم ?? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I, I love you like a love song, baby عزیزم ، من مثل یه آهنگ عاشقونه به تو عشق می ورزم ? I love you...like a love song عاشقتم مثل یه آهنگ عاشقونه ???????? ببخشید بچه ها من به جای این علامتا «علامت ؟؟»»ها شکل گذاشتم نمیدونم چرا اینجوری شد خخخخ RE: متن آهنگ Love you like a Love song از??سِلنا گومِز?? - Berserk - 04-01-2016 تکراری ! |