متن و ترجمه آهنگ The Feeling از جاستین بیبر به همراه Halsey - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: آهنگ و موسیقی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=26) +---- انجمن: متن آهنگ های خوانندگان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=52) +---- موضوع: متن و ترجمه آهنگ The Feeling از جاستین بیبر به همراه Halsey (/showthread.php?tid=249066) |
متن و ترجمه آهنگ The Feeling از جاستین بیبر به همراه Halsey - мoвιɴα т - 10-11-2015
[Verse 1: Justin Bieber]
You are to me تو برای من A part of me just like anatomy مثل یک قسمت از استخون بندی بدنم هستی You're pulling me تو منو میکشی You're pulling me in like you're gravity تو منو مثل جاذبه میکشی طرف خودت [Refrain: Justin Bieber] I'm notorious for thinking you're full of beautiful من برای اینکه فکر کنم که تو چقدر خوشگل هستی بدنام و رسوا هستم Instead of hollow هیچ نقصی نداری Sugar on your lips, it's hard to kill طعم لب هات منو میکشه Jagged like a pill, so hard to swallow جذابیت تو برای من مثل یک قرص میمونه که خیلی سخته که از گلو بره پایین [Chorus: Justin Bieber + Halsey] ?Am I in love with you? Am I in love with you من عاشق تو هستم؟ من عاشق تو هستم؟ ?Or am I in love with the feeling یا من عاشق این احساسات هستم؟ Trying to find the truth, trying to find the truth سعی میکنم که حقیقت رو بفهمم سعی میکنم که حقیقت رو بفهمم Sometimes the heart is deceiving یک چیزی تو دلم هست که فریبم میده Can't get out of my head, I need you to save me نمیتونه از سرم بیرون بره من به یکی احتیاج دارم که نجاتم بده If I am delusional then maybe I'm crazy اگر من توهم زدم پس شاید من دیوانه ام ?In love with you, am I in love with y من عاشق تو هستم؟ من عاشق تو هستم؟ ?Or am I in love with the feeling یا من عاشق این احساسات هستم؟ [Verse 2: Justin Bieber] You give to me تو به من میدی Everything, anything that I could drea هر چیزی که من میتونم تو رویاهام ببینم And at least that's what it seems و حداقلش این چیزی هست که به نظر میرسه ?Could it be I don't know what's good for me من نمدونم چه چیزی برای من خوبه؟ [Refrain: Justin Bieber] I'm notorious for thinking you're full of beautiful من اونقدر بدنام و رسوا هستم برای اینکه فکر کنم که تو چقدر خوشگل هستی Instead of hollow هیچ نقصی نداری Sugar on your lips, it's hard to kill طعم لب هات منو میکشه Jagged like a pill, so hard to swallow جذابیت تو برای من مثل یک قرصی میمونه که خیلی سخته که از گلو بره پایین [Chorus: Justin Bieber + Halsey] ?Am I in love with you? Am I in love with you من عاشق تو هستم؟ من عاشق تو هستم؟ ?Or am I in love with the feeling یا من عاشق این احساسات هستم؟ Trying to find the truth, trying to find the truth سعی میکنم که حقیقت رو بفهمم سعی میکنم که حقیقت رو بفهمم Sometimes the heart is deceiving یک چیزی تو دلم هست که فریبم میده Can't get out of my head, I need you to save me نمیتونه از سرم بیرون بره من به یکی احتیاج دارم که نجاتم بده If I am delusional then maybe I'm crazy اگر من توهم زدم پس شاید من دیوانه ام ?In love with you, am I in love with you من عاشق تو هستم؟ من عاشق تو هستم؟ ?Or am I in love with the feeling یا من عاشق این احساسات هستم؟ [Bridge: Justin Bieber] I'm sinking faster and faster من خیلی سریع تر غرق میشم سریع تر Between heaven and disaste بین فاجعه و بهشت Sorry if I made you feel like متاسفم اگه باعث شدم که احساس کنی که I'm standing on the borderline من همینجا برای تو وایستادم [Chorus: Justin Bieber + Halsey] Am I in love with you? Am I in love with you من عاشق تو هستم؟ من عاشق تو هستم؟ ?Or am I in love with the feeling یا من عاشق این احساسات هستم؟ Trying to find the truth, trying to find the truth سعی میکنم که حقیقت رو بفهمم سعی میکنم که حقیقت رو بفهمم Sometimes the heart is deceiving یک چیزی تو دلم حست که فریبم میده Can't get out of my head, I need you to save me نمیتونه از سرم بیرون بره من به یکی احتیاج دارم که نجاتم بده If I am delusional then maybe I'm crazy اگر من توهم زدم پس شاید من دیوانه ام ?In love with you, am I in love with you من عاشق تو هستم؟ من عاشق تو هستم؟ ?Or am I in love with the feeling یا من عاشق این احساسات هستم؟ |