انجمن های تخصصی  فلش خور
زیر ساخت‌های گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد فراهم است - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: تحصیلات دانش آموزی و دانشجویی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=64)
+--- موضوع: زیر ساخت‌های گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد فراهم است (/showthread.php?tid=248943)



زیر ساخت‌های گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد فراهم است - # αпGεʟ - 07-11-2015

زیر ساخت‌های گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد فراهم است 1

معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه نامه تقدیر نمایندگان مجلس از افزایش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد اقدامی فراجناحی بوده است گفت: این حرکت می تواند تحولی در حرکت دانشگاه محسوب شود.



به گزارش خبرنگار دانشگاهی خبرگزاری دانشجویان ایران ( ایسنا)،‌حجت الاسلام و المسلمین علی عسگری در نشستی با موضوع گسترش ظرفیت تکمیلی دانشگاه ها و نقش دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به تاکید مقام معظم رهبری برای توجه به هر چه بیشتر به تحصیلات تکمیلی اظهار کرد: مقام معظم رهبری در سند علم و فناوری بر موضوع توجه به تحصیلات تکمیلی تاکید داشتند چرا که ما در این موضوع دچار عقب ماندگی هایی هستیم و شاهدیم بسیاری از دانشجویان ما برای تحصیلات تکمیلی به دانشگاه های دسته چندم دانشگاه های همجوار می روند و همچنین باعث خروج ارز از کشور می شوند.



معاون پارلمانی دانشگاه آزاد همچنین با اشاره به امکانات دانشگاه آزاد و فضای گسترده آموزشی پژوهشی، آزمایشگاهی در این دانشگاه گفت:‌ نامه ای که 242 نمانیده مجلس در خصوص افزایش ظرفیت تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد نوشته و امضا کرده اند تحول و انقلاب بزرگی در حرکت دانشگاه ها محسوب می‌شود.



وی با بیان اینکه باید موانع را از سر راه دانشگاه ها برداشت خاطر نشان کرد: برایند مطالبه مقام معظم رهبری در مورد تحصیلات تکمیلی و اقتصاد مقاومتی با رویکرد دانش بنیان باید مورد توجه قرار گیرد.



معاون پارلمانی دانشگاه آزاد با اشاره به اینکه نامه امضا شده توسط نمایندگان مجلس در مورد افزایش تحصیلات تکمیلی دانشگاه ها اقدامی فراجناحی بوده است گفت: این حرکت می تواند تحولی در حرکت دانشگاه محسوب شود.



عسگری افزود: در تیم مدیریتی جدید دانشگاه آزاد ضمن مدنظر داشتن چالش های موجود به دنبال راهبردهای برون رفت از چالش هاهستیم و از جمله با چالش هایی که روبرو هستم موضوعات سیاسی است که در دولت گذشته مطرح بود . همچنین چالش های کمبود جمعیت، گسترش کمی و کیفی دانشگاه ها که همگی آن‌ها را مدنظر داریم.



وی افزود: تحقق مطالبه رهبری در توجه هر بیشتر به تحصیلات تکمیلی می تواند به برطرف شدن مشکلات واحدهای دانشگاهی زیان‌ده نیز کمک کند.



عسگری با اشاره به اینکه آقای میرزاده باید چشم انداز نظام ،‌سند علم و فناوری رهبری،‌سند توسعه آمایش سرزمینی و اساسنامه دانشگاه آزاد مطابق نیازسنجی دانشگاه ها برنامه ریزی می‌کنند و افزود: اگر مطالبات رهبری درمورد تحصیلات تکمیلی مدنظر داشته باشیم و آن راتوسعه دهیم به سوددهی واحدهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی نیز کمک خواهد کرد.



معاون پارلمانی دانشگاه آزاد در توضیح سیاست های علم و فناوری ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری گفت:‌ در بند اول این سند رهبری به جهاد مستمر علمی و ارتقاء جهانی کشور از نظر علمی و تبدیل شدن به قطب علمی و فناوری در منطقه و جهان تاکید دارند و همچنین در بند دوم اصلاح نظام پذیرش دانشجو با توجه ویژه به استعداد و علاقمندی دانشجویان و افزایش ورود دانشجویان به دوره های تحصیلات تکمیلی اشاره شده است.



وی افزود: از زیرساخت های گسترش تحصیلات تکمیلی در دانشگاه آزاد بسیار بیشتز از دیگر دانشگاه ها فراهم است.



عسگری با اشاره به مبنای اصل 44 مبنی بر اینکه دولت باید از انجام کارهایی که از عده مردم بر می آید پرهیز کنند و تصدی گرا نباشد بلکه تسهیل گرا باشد گفت: اگر بخواهیم سند مدنظر مقام معظم رهبری در حوزه علم وفناوری محقق شود حتما باید مصداق عینی اصل 44 را در مورد دانشگاه ها در نوع دانشگاه آزاد بدانیم .





دانشگاه آزاد هیچ گاه از دولت انتظارات بودجه ای نداشته است



یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی گفت: وزارت علوم باید برای هماهنگی و همدلی با دانشگاه آزاد بسترهای لازم را ایجاد کند.



به گزارش ایسنا،محمدرضا خباز نیز در این نشست در سخنانی اظهار کرد: امروز دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک برند در خاورمیانه مطرح است و باعث افتخار جمهوری اسلامی ایران است.



وی با اشاره به اینکه دانشگاه آزاد اسلامی تنها یک وزارتخانه نیست توضیح داد: دانشگاه آزاد هم کار وزارت علوم، وزارت بهداشت و درمان و هم وزارت آموزش و پرورش را انجام می‌دهد و همه این کارها را بدون دریافت یک ریال بودجه دولتی و تحمیل هزینه به بودجه عمومی کشور انجام می‌دهد.



وی رابطه با اهمیت تحصیلات تکمیلی گفت: دانشجویان در مقطع کارشناسی روش تحقیق را یاد می گیرند و علم زیادی نمی آموزند و در تحصیلات تکمیلی است که دانشجو بارور می‌شود.



وی تاکید کرد :دانشگاه های مختلف در موضوع تعیین رشته بر مبنای مزیت های منطقه و هر استان عمل کنند.



این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی افزود: امروز خوشبختانه دولت حامی دانشگاه آزاد است و تعداد زیادی از نمایندگان مجلس تقاضای رشد و بالندگی دانشگاه آزاد را دارند پس دانشگاه باید از این فرصت استثنایی به طوری بهینه بهره ببرد.



خباز خاطر نشان کرد: از مسئولان دانشگاه آزاد انتظار داریم از رشته هایی که کاربردی ندارد و کم فایده و کم اثر است و در آینده اشتغال آن‌ها باعث نگرانی هایی در جامعه خواهد شد پرهیز کند.



وی اظهار کرد: دانشگاه آزاد باید تلاش کند که حداقل های وزارت علوم را تامین کند و وزارت علوم باید از طرف دیگر باید زمینه سازی همدلی و هماهنگی بیشتر با دانشگاه آزاد را ایجاد کند تا به اهدافمان دست یابیم و در واقع کاری که دولت می تواند انجام دهد ایجاد هماهنگی و همصدایی و همدلی بین وزارت علوم و دانشگاه آزاد است تا وزارت علوم بسترهای لازم برای این همکاری را ایجاد کند.



این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه آزاد باید بین دانشگاه هایی که به یکدیگر نزدیک هستند هم افزایی کند گفت:‌دانشگاه آزاد از ابتدای تاسیس بر مبنای خودکفایی بالا آمده است و هیچ گاه از دولت انتظار بودجه ای نداشته بلکه نیازهای دانشگاه آزاد تسهیلات بانکی و اداری است.



انتهای پیام