![]() |
طرز تهیه تیمپانو لازانیا - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: طرز تهیه تیمپانو لازانیا (/showthread.php?tid=248296) |
طرز تهیه تیمپانو لازانیا - # αпGεʟ - 29-10-2015 آکایران :سس آلفردو به میزان دلخواه گوشت چرخ کرده به میزان دلخواه پنیر ریکوتا 30گرم سس گوجه به میزان دلخواه پنیر پیتزا200گرم ورقه لازانیا 2 الی 3 بسته ![]() طرز تهیه,آموزش,روش تهیه, آکاایران:طرزتهیه تیمپانو لازانیا ![]() در اولین لایه روی لازانیا سس آلفردو و سالامی ![]() بنا به گزارش آکاایران : بعد از 3 لایه سس آلفردو یک لایه سس پستو ![]() ![]() ![]() یک لایه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پنیر ![]() ![]() یک لایه دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. گوشت چرخ کرده با سس گوجه ![]() نکته مهم اینه که بعد از هر لایه لازانیا با دست کمی لازانیاها رو فشار بدیم. ![]() لایه آخر با کمی دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. پنیر ریکوتا ![]() روی لایه آخر لازانیا با سس آلفردو ![]() لبه هارو روی لازانیا بر می گردونیم ![]() در فر می پزیم ![]() ![]() ![]() ![]() |