انجمن های تخصصی  فلش خور
این روزای من - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37)
+--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38)
+--- موضوع: این روزای من (/showthread.php?tid=248169)

صفحه‌ها: 1 2

این روزای من - soda - 28-10-2015

سلام......... دلم گرفته خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ همش کشکه فقط کشوندمت تو تا سرت گرم بشهههههههه  crying ی صلوات بده برو Big Grin

RE: این روزای من - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 28-10-2015

عجب.....
مردم چه کارا که نمیکنن...
اینجا جاشه آخه؟
مشاور سر خرمنه عایا؟؟

RE: این روزای من - soda - 28-10-2015

(28-10-2015، 17:33)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب.....
اینجا جاشه آخه؟
مشاور سر خرمنه عایا؟؟

خفععععععع باو نظر میدی بیا گه بخور

RE: این روزای من - . . . P oo R ! A . . . - 28-10-2015

اولا ک درس صحبت کن...
دوما ک ما چیکار کنیم...

RE: این روزای من - sadegh khak - 28-10-2015

هههههههههههههههههههههههه

RE: این روزای من - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 28-10-2015

(28-10-2015، 19:16)soda نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2015، 17:33)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب.....
اینجا جاشه آخه؟
مشاور سر خرمنه عایا؟؟

از اونجایی که یبار اخطار خوردم و نمیخوام دیگه اخطار بخورم فعلا سگ محلت میکنم بقیش با مدیران.
فقط اینکه نمیخورم تو رو.
حقته دختری ک دهن پاره باشه همینه دیه ... 4fvf

RE: این روزای من - soda - 29-10-2015

(28-10-2015، 21:40)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2015، 19:16)soda نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب.....
اینجا جاشه آخه؟
مشاور سر خرمنه عایا؟؟

از اونجایی که یبار اخطار خوردم و نمیخوام دیگه اخطار بخورم فعلا سگ محلت میکنم بقیش با مدیران.
فقط اینکه نمیخورم تو رو.
خفه شوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو سیکتیر کن

RE: این روزای من - azin.mhd - 29-10-2015

من هنوز تو کف ادبیاتشم دوستان یکی کمک کنه کمرم شکست جملش سنگین بود

RE: این روزای من - √ ΙΔΙΞΗ SΤΙF √ - 29-10-2015

(29-10-2015، 14:07)soda نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(28-10-2015، 21:40)برگ سرخ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عجب.....
اینجا جاشه آخه؟
مشاور سر خرمنه عایا؟؟

فقط اینکه نمیخورم تو رو.
خفه شوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووو سیکتیر کن

ج... خوردی ارام باش :7

RE: این روزای من - lldlldllslldl - 29-10-2015

خخخخخخخخخخخ