تا خنده رو لبات بیاد~______~ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: زباله دان (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=37) +--- انجمن: زباله دان موضوع ها (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=38) +--- موضوع: تا خنده رو لبات بیاد~______~ (/showthread.php?tid=247209) صفحهها:
1
2
|
تا خنده رو لبات بیاد~______~ - sara006 - 16-10-2015 حتما بخونید و جوابشو در همين پست بزاريد از دست نديد فروردین………من لیس زدم اردیبهشت………من فشردم خرداد………من دوست داشتم تیر………من صیغه کردم مرداد………من بوس کردم شهریور………من خوشحال کردم مهر………من شارژ کردم آبان………من راضی کردم آذر………من سوار کردم دی………من ترکوندم بهمن………من بغل کردم اسفند………من زدم _________________________________________ شماره روز به دنیا اومدنتون رو انتخاب کنید ۱٫ یک شیلنگ رو ۲٫ یک بز رو ۳٫ یک مسافر رو ۴٫ همسایمون رو ۵٫ معلم جغرافیم رو ۶٫ یک میل گاردان رو ۷٫ یک تسبیح رو ۸٫ ادکلنمو ۹٫ سر سیلندر ۱۰٫ پوشک بچه ی حسن آقا رو ۱۱٫ یک بیخانمان رو ۱۲٫ یک نینجا رو ۱۳٫ یک هویج رو ۱۴٫ یک سی پی یو دو هسته ای رو ۱۵٫ یک چاقو رو ۱۶٫ یک گانگستر رو ۱۷٫ یک غواص رو ۱۸٫ یک فال***ر زن رو ۱۹٫ یک پرس سیراب شیردون رو ۲۰٫ یک قاطر رو ۲۱٫ دامادمون رو ۲۲٫ کریستین رونالدو رو ۲۳٫ یک بازنشسته ی زالو صفت رو ۲۴٫ یک آزادیخواه رو ۲۵٫ عروسمون رو ۲۶٫ کارمندمو ۲۷٫ یک ته تغاری رو ۲۸٫ یک چشم چرون رو ۲۹٫ یک خدا ترسو ۳۰٫ یک زید باز رو ۳۱٫ یک معلول رو _______________________________________________ رنگ پیرهن خودتون که الان تنتونه رو انتخاب کنین . قرمز……… به خاطر اینکه زیر شلواریم قرمزه و پاره است سبز……… به خاطر اینکه عمم لنگش کوتاست مشکی……… به خاطر اینکه من یه نینجام آبی……… به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم زرد……… به خاطر اینکه این یه شعاره سفید……… به خاطر اینکه من زیبا هستم و هر کاری بخوام میکنم بنفش……… به خاطر اینکه من به موسیقی علاقه مند می باشم نارنجی……… به خاطر اینکه خانوادم فکر میکنن من یه احمق به تمام معنا هستم قهوه ای……… به خاطر اینکه من یک پرنده هستم صورتی……… به خاطر اینکه من عقده ای شدم طوسی……… به خاطر اینکه داییم بعضی وقتها صورتی میشه کرمی……… به خاطر اینکه میگن یه مو از خرس کندن غنیمته رنگ تیره ……… به خاط اینکه من تو المپیک نماد یک انسان انگل بودم رنگ روشن ……… به خاطر اینکه بابام میگه زور تو بازوست هیچ کدام……… به خاطر اینکه من مایه هیبت هستم ___________________________________________________ حالا جملات را در کنار هم قرار بده و توی نظرات بذار تا لحظه ای خنده بر لبت بنشیند RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - MƖƧƧ ƘƛƢȤƖ - 16-10-2015 من زدم يك بيخانمان رو چون من يه نينجام چقدچيزچرتي بود RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - alone hasti - 16-10-2015 من زدم ادكلنمو به خاطر اینکه نمیتونم خودمو کنترل کنم........... فكركنم اين موضوع رو قبلا يكي گذاشته بود... RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - MƖƧƧ ƘƛƢȤƖ - 16-10-2015 (16-10-2015، 17:30)alone hasti نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. چرته باووووووووو RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - *mehrzad* - 16-10-2015 ye boz ro razi kardam be khater inke ye ninjam:| RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - sara006 - 16-10-2015 من راضی کردم یک بی خوانمان رو چون من عقده ای شدم RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - MƖƧƧ ƘƛƢȤƖ - 17-10-2015 (16-10-2015، 19:28)sara006 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. امممممممممممممممممم كجاش خنده داره؟؟؟؟؟!!!!!! RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - -samira- - 17-10-2015 من بغل کردم یک پرس سیراب شیردون رو به خاطر اینکه من یه نینجام :297: اینا جمله ها اصن معنی نداره! RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - farnam22 - 17-10-2015 من دوست داشتم عروسمون رو چون نمیتونستم خودمو کنترل کنم..... RE: تا خنده رو لبات بیاد~______~ - Cute+Girl - 18-10-2015 من راضی کردم یک سی پی یو دوهسته ای رو بخاطر اینکه من نینجام |