^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ (/showthread.php?tid=246672) |
^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ - آرالیا - 09-10-2015 ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ ما فسسسسسسس ، شما تیوب لسسسسسسسسسس. . ما مسیر انحرافی ، شما صراط مستقیم. . ما تف ، شما آبشار نیاگارا. . ما حوض شکسته وسط باغچه ، شما جکوزی وسط پنت هاوس. . ما بدبخت حقیر ، شما کوروش کبیر. . ما قایق پدالی ، شما کشتی تایتانیک. . ما واشر ، شما ارباب حلقه ها. . ما نخ کنار بالش ، شما نخ دندون اورال B. . ما RD ، شما پورشه پانامرا ۴s. . ما طرح مسکن مهر ، شما برج العربی. . ما مینیمم نسبی ، شما ماکسیمم مطلق. . ما بدون پنجره ، شما پنجره دوجداره. . ما وظیفمونه ، شما لطف میکنید. . ما باد بزن دستی ، شما کولر گازی نانو. . ما ۱۱۰۰ ، شما iPhone 4s. . ما هر هر هر ، شما تبسمی دلنشین. . ما امشب ، شما هزار و یک شب !!! . ما پت و مت ، شما آیکیو سان. . ما شب تار ، شما صبح امید ! . ما ورزش از نگاه دو ، شما برنامه نود ! . ما کرم شبتاب ، شما آفتاب عالمتاب. . ما دفتر خاطرات ، شما دفتر ریاست جمهوری. . ما فـ شما فرحزاد ! . ما بتمرگ ، شما بفرما. . ما لکنت زبون ، شما سخنگوی دولت. . ما پوچ ، شما گل ! . ما بنال بینیم با ، شما خواهش میکنم بفرمایید ! . ما چی کوفت میکنی ؟ ، شما چی میل داری عزیزم ؟ . ما فلافل ، شما مدیر عامل پخش فراورده های گوشتی. . ما مُخمون تاب داره ، شما حیاطتون ! . ما تقویم جیبی ، شما موسسه ژئو فیزیک ! . ما آرد نخودچی ، شما لئوناردو داوینچی. . ما کته شما ، بیف استروگانف. . ما جرز لای دیوار ، شما پتروس فداکار. . ما فلافل ، شما رویال برگر با پنیر و قارچ. است میگه یا دروغ … اما حالا دیگه اینقدر توانمند شدن بعضیا که با چشمشونم دروغ میگن … . . . تو را من “تو” کردم وگرنه “او” هم زیادت است پس اینقدر برایم ،شما,شما نکن… . . . کاش نـــارو هم مثل لایک زدنــــی بود… میـــزدم میزدی …. نمیــــزدم نمیزدی … . . . عشق هایت را مثل کانال تلویزیون عوض می کنی و افتخار می کنی، که عشق برایت این چنین است ! و من می خندم … به برنامه هایی که هیچکدام ، ارزش دیدن ندارند . . . . . . . تحقیرت هم کنم کافـــی نیست تفریقت میکنم از تمام زندگی ام . . . نبودنت هستیمو نابود میکرد ولی حالا بودنت . . . میشه نباشی ؟ ؟ ؟ . . . “حوا” که باشی بعضی ها “هوا ” برشان می دارد که “آدمند ” !!! . . . بــــــــــــــــــعضی ها را دَر جوب بایــَد شــُست تــا لــَجن ها هَمه خوشحــال شــَوند کــه کــَـثیف تـــَر اَز خوُدشــان هَم هــَست . . . . . . هیچ وقت، اگه تو رو با کس دیگه ببینم حسودی نمی کنم…! آخه مامانم یادم داده اسباب بازی هامو بدم به بدبخت بیچاره ها… . . . نه حرفی برای گفتن … نه امیدی برای ماندن … نه پایی برای رفتن … نه تمایلی برای دوباره ساختن … تو از اول هم هیچ نداشتی ! . . . سلامِ مرا به وجدانت برسان و اگر بیدار بود بپرس چگونه شب ها را آسوده می خوابد . . . ؟ . سایر جملات جدید و دست اول در ادامـــه مطلب . . کاش ما آدما هم مثل گربه ها با چند لحظه بو کشیدن ، میفهمیدیم که هر آشغالی ارزش وقت گذاشتن نداره . . . . . . . . . از قــــــبل هم باید حدس مـــــی زدم می روی “رفـــــــتنــــ ” همیشہ حتی در دستور زبان فارســـی “لــــــازمـــ” است… . . . زلالی قلبت ارزانی دیگران من این احساس آبکی را نمیخواهم . . . قرار نیست که همیشه من خوش باشم … دیروز من خوش بودم از اینکه در کنارت بودم … امروز دیگری خوش است برای با تو بودن … و فردا یکی دیگر… از تلاش دست نکش عزیزم که چشم ملتی به توست … تو می تونی … . . . کاش یاد تو به سان فلفلی زیر بینی که تحریکت میکند عطسه کنی، قلبم را تحریک میکرد تا هرآنچه از تو در قلب دارم بیرون بریزد . . . . . . رفته ای ؟؟؟ بعضی ها بهش میگن قسمت اما من تازگیها بهش میگم به درک . . . . . . به حق رفتی . . . زیادی ات کرده بود شیرینی ام دلت را زد به حق رفتی . . . . . . داور قلبم نه سوت دارد نه کارت قرمز… راحت باش… تا دلت می خواهد خطا کن سکوت میکنم باز هم سکوت میکنم . . . وقتـــــی به عقب بر میگردی ؛ متوجه میشی که جــــــای بعضیا ، الان که تو زندگیت خالــــــی نیست هیـــــچ … اون موقعشم زیـــــــــــادی بوده … !!! . . . آنان که “عوض” شدنشان بعید است، “عوضی” شدنشان قطعی است… شک نکن ! . . . اینقدر کــﮧ برای “خـــر” کردن من سـعے کـردے بـراے خـودتـــــ وقتــــ میگذاشتے حتمــا “آدمــــــ” میشدے . . . این روزا باید دشمناتو فراموش کنی … تنها کسی که می تونه تو رو به خاک سیاه بشونه یک دوست کاملاً مورد اعتماده . . . . . . چرا وقتی دروغ میگی و من لبخند می زنم فکر میکنی خرم . . . خب یه بارم فکر کن دارم به خریت تو لبخند می زنم . . ! . . . خوش به حالشان !! خوش به حال اونی که … وقتی درآغوشت آرام گرفت به او میگویی : قبل تر از تو ، هیچ کس نبود در افکارم . . . . . . این روزها جای خالی ” تـو ” را با عروسکی پر می کنم همانند توست مرا ” دوست ندارد ” احساس ندارد ! اما هر چه هست ” دل شـکـســتـن ” بلد نیست . . . داستان از آنجا شروع شد که تو اسمه تمام هرزگی هایت را آزادی گذاشتی . . . و من از آنجا بی غیرت شدم که فکر میکردم به تمدن رسیده ام ! . . . تقصیر خودمونه … بعضی ها عددی نبودند و ما آنها را به توان رساندیم ! لطفا نظراتون رو بدید RE: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ (سپاس نده ولی نظر بده) - 尺ξžά - 09-10-2015 ممنون جالب بود RE: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ (سپاس نده ولی نظر بده) - ☜♡♡♥♥♥♕Queen of Hearts♕♥♥♥♡♡☞ - 09-10-2015 حوصله نداشتم همشو بخونم اما ی چن تاشو که خوندم قشنگ بود مرسی RE: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ (سپاس نده ولی نظر بده) - ЯFдη£ - 09-10-2015 ZiAD BoOD VaLY GHAsHanG MaMNoOooOoOOON RE: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ (سپاس نده ولی نظر بده) - A FOUR - 09-10-2015 MERC KHOB BOOD..... RE: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ (سپاس نده ولی نظر بده) - KING ERFAN ╬ - 09-10-2015 چه تیکه های کلفتی ^__^ ... RE: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ - new piper - 30-10-2015 مررسی RE: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ - * SOZUN * - 31-10-2015 زیادی از حد دیگه سنگین بود ممنون RE: ^_^ پیامک های تیکه دار ^_^ - ساجده 81 - 31-10-2015 5دیقه تنفس |