تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: بحث و گفتگو (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=36) +---- موضوع: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! (/showthread.php?tid=24555) |
تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - Apathetic - 16-12-2012 مقدمه این تایپیک براساس واقعیت ولی با اندکی تغییر، تاریخ کشور فلش خور و سلسله های مهم و رویداد های هر سلسه را نشان می دهد.خوش حال می شم اگه فقط یکبارم که شده کامل بخونیش چون ارزششو داره! کشور فلش خور در اوایل در کشور فلش خور هیچ نوع حکومتی وجود نداشت.فقط مردم بی گناه و بی آزار در کنار هم زندگی می کردند تا اینکه، اولین سلسله-البته یکی از بهترین سلسله های تاریخ فلش خور-یعنی دیرینیان به وجود آمدند. دیرینیان سلسله ی دیرینیان بیشتر از فرمانده هایی از جمله فرمانده ویژه فرید_رومل،soltan-Ehsas-M2،poya و فرماندهان ارشد یعنی SABERو poorman تشکیل می شد تا اینکه توانستند با برقراری نظم و صلح پیش مردم طرفدارانی پیدا کنند.بعد از مدتی، چند قبیله کوچک ساخته شدند که انها هم نیز برای صلح با دیرینیان نامه ای نوشتند.یکی از مشهور ترین این قبایل قبیله ی اسپمیان بود. قبیله ی اسپمیان قبیله ی اسپمیان همانطور که از نامش پیداست، افرادی فاسد و ستمگر ان را اداره می کردند با این وجود، صلح دیرینیان با اسپمیان برای انها بسیار دشوار بود پس شرطی را گذاشتد که انها هیچوقت دست به اسپم کاری نزنند(البته اسپمیان بعد از صلح این پیشنهاد را نپذیرفتند) شورشیان شورشیان هم یکی از قبایلیست که میخواست با دیرینیان هم پیمان شود.اسم این قبیله براساس علاقه ی بیش از حد انها به شورش بود.با این وجود دیرینیان نیز برای اینکه مشکلی پیش نیاید پذیرفتند. حمله ی اسپمیان و شورشیان پس از مدتی این دو قبیله به یاد حمله با دیرینیان افتادند.البته حمله ی شورشیان بسیار محرمانه بود برای همین سلسله ی اسپمیان نفهمیدند. اسپمیان با وجود سربازانی اندک ولی بیشتر از دیرینیان با انها جنگیدند و دیرینیان هم شکست خوردند. ولی دیرینیان هم بسیار قوی بودند امّا شکست انها به خاطر 2 علت زیر می باشد: 1-حمله ی اسمیان از شرق و شمال شرقی 2- حمله ی پنهانی قبیله ی شورشیان به پایتخت سرزمین دیرینیان تاسیس سلسله های جدید پس از پایان دوره ی سلسله ی دیرینیان قبایل شورشیان و اسپمیان به جای قبیله سرزمین هایشان را به سلسله و حکومت تبدیل کردند.کم کم طرفداران بسیــاری به سرزمین اسپمیان افزوده شد.روزی ده ها نفر به تعداد و جمعیتشان افزوده می شد.ولی شورشیان شاید ماهی حدود50 نفر! باماندگان! امّا بشنویم از بازماندگان خوب سلسله ی دیرینیان!انها با هر تلاشی بود، از سرزمینشان-که دیگر مال اسپمیان شده است-فرار کردند و به نزدیکی دریاچه اسپم رسیدند.انها با تلاش فراوان برای پیدا کردن و آگاه کردن مردم از اسپم تلاش میکردند اما موفقیت چندانی نصیبشان نمیشد. پایان سلسله ی شورشیان بعد از چند ماهی اسپمیان از پیشرفت شورشیان با خبر شدند و تصمیم به پایان دادن به حکومت انان کردند.انها با سپاهی بی شمار به طرف سرزمین شورشیان حرکت کردند انها را شکست دادند و به سرزمینشان باز گشتند. تاسیس سلسله ی گیمرزیان بعد از گذشت چندسال، تعداد مردم زیادی به کشور فلش خور آمدند.انها با تعداد زیادشان حکومت جدیدی به نام گیمرزیان(یعنی بازیکنان)را تاسیس کردند.شگفتی جالب این حکومت این است که فقط به بازی و تفریح و خوش گذرانی می پرداختند ولی با کسی نیز دشمن نبودند!به همین علت، مشکلی به وجود نمیاورند. خشم اسپمیان اسپمیان مثل دفعات قبل از وجود سلسله ی جدید با خبر و به دنبال چاره ای برای نابودی گیمرزیان گشتند. تلاش کیا؟؟؟بازماندگان سلسله ی دیرینیان! وامــــــــا!!!انها هم دست از کار برنداشتن!بازماندگان حکومت مدیریان را تاسیس کردند و فهمیدند که اسپمیان میخوان به سلسله ی بی ازار گیمرزیان اسیب برساند.انها که فقط برای برقراری صلح بودند، چاره ای اندیشیدند که اسپمیان را برای همیشه نابود کنند ولی به کمک گیمرزیان نیاز داشتند...! کمک گیمرزیان مدیریان فقط یک چیز از گیمرزیان میخواستند؛ان هم این بود که از طریق سرزمین اونا به اسپمیان حمله کنن.گیمرزیان که چاره را در این میدیدند قبول کردند.حتی بعضی انها هم به مدیریان پیوندند..! شکست اسپمیان اسپمیان که از حمله ی مدیریان بسیار غافلگیر شده بودند، طاقت نیاوردند سرانجام نابود شدند. واین بود پیان نابودی اسپمیان...!!! اکنون اکنون که مدتها از ان ماجرا می گذرد، هنوز هم دو دسته ی گیمرزیان(که شامل کاربران عضو ولی همش در قسمت بازی ها هستن)و مدیریان(که شامل مدیران و کاربران خوب سایت هست)می شود. جا دارد که اینجا از تمامی تیم مدیریت فلشخور سپاس گزاری کنم که تا اینجا توانسته اند برای فلشخور زحمت بکشند. نویسنده این داستان براساس واقعیت ولی با اندکی تغغیر:شادی(~LONA~) _____ پ.ن: دوستان این تاپیک برای سال 1391 هست و اون موقع من به معنای واقعی کلمه بچه بودم اگه ایرادی دیدید به بزرگی خودتون ببخشید :d برای فان خیلی تجربه ی خوبی بود ولی. یادش بخیر RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - Apathetic - 16-12-2012 برای گفتن خوب و جالب بود از کلید سپاس استفاده کنید RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - яê¥нαñê - 17-12-2012 ~LONA جان عالی بود خیلی خلاقیت جالبی بودش خیلی خوشم اومد واقعا ممنون ارزش خوندنشو داشت RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - ps3000 - 17-12-2012 خوشم اومد =) منتقل میشه به بخش اسپم آزاد خیلی وقت بود آدم خلاقی تو انجمن (البته غیر از من) پیدا نشده بود RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - Albert wesker - 17-12-2012 جالب بود!!!!!واقعا خوشم اومد واقعا جالب بود+سپاس RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - MissLone - 30-12-2012 مرسی شادی جون خندیدم کلی....الحق که مبتکری RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ - 12-01-2013 خیلی خوب بود ابجی جون دستت درد نکنه (17-12-2012، 11:59)❤ xgirl❤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید. RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - maryana20 - 12-01-2013 بهترینی خیثلی ممنونم عالی بود سپاس هم دادم RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - destiny - 12-01-2013 آقا نامردیه من از اول این سایت بودم از هم سلطان و فرید بپری ایها الناس اینا تاریخو تحریف کردن من.چه صدمه ها که به این سایت نزدم به کلی آدم گفتم.بیان تو کشور فلش خور این تحریف آشکاره RE: تاریخ سلسله های مهم در کشور فلش خور! - poyan lover you - 13-01-2013 خعلی باحال بود ته ته جالب بود |