![]() |
پیامک فاصله از عشق - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: پیامک فاصله از عشق (/showthread.php?tid=245526) |
پیامک فاصله از عشق - Ֆℋ£¥∂α - 22-09-2015 ![]() امتداد فاصله از اعتبار عاطفه نمی کاهد همیشه هستی ، همین حوالی . . . . . . میان آن همه الف و ب و مشق دبستان … آنچه در زندگی واقعیت داشت خط فاصله بود … . . . چندان هم دور نیستی ؛ فقط به اندازه ی یک نمیدانم از من فاصله گرفته ای ! آری ، “نمیدانم” کجایی ؟ . . . گـوش مـاهـی هـای سـاکـت جـیـرجـیـرک هـای خـامـوش کـلاغ هـای بـی خـبـر هـمـه بـه احـتـرام نـبـودنـت سـکـوت کـرده انـد . . . . . . بدون قافیه ماندم، دل غزل تنگ است چقدر شاعر این روزها دلتنگ اســـت مرا به خال لب دوست بازگردانـیــــــد اگر چه بین من و او هزار فرسنگ است . . . مگر بین منو تو چقدر فاصله است که هر چقدر سکوت میکنم … نمیشنوی ؟ . . . اگر دورم ز دیدارت دلیل بی وفایی نیست وفا آن است که اسمت را درون سینه ام دارم . . . روزگـار نبودنت را برایم دیـکـتـه می کند و نـمـره ی من باز می شود صـفر ! هنوز نـبودنـت را یاد نگرفته ام … . . . با یک عالمه فاصلـــه از خودم انتظــــار دارم به تو برسم ! از اول هم آرزوهـــــایم محــــال بودند … . . . اونی که گفته : دوری و دوستی ! یا طعم دوستی رو نچشیده ؛ یا درد دوری نکشیده … . . . بــآ مـَن از بـودن بـگـــو … گـوشــم را کــَـر کـرده…. هـیـآهـوـےِ نــَـبودنـتـــ ـــ ـ . . . نبودنت بهترین بهانه است برای اشک ریختن ولی کاش بودی تا اشکهایم از شوق دیدارت سرازیر میشد . . . به وسعت ندیدن نگاهت خسته ام چگونه بشکنم ثانیه های سنگین دوریت را ؟؟؟ . . . با اینکه ازم دوری اما هر وقت دستمو میزارم رو قلبم ، میبینم سر جاتی ! . . . اگر چه عاشقی پر شور بودیم / به خود نزدیک و از هم دور بودیم شب و روز از جدایی میسرودیم / من و تو وصلهای ناجور بودیم . . . . . . یارم از بهر فراقت به کجا سر بزنم / شوق دیدار تو دارم ، به کجا پر بزنم ؟ . . . گرچه کردم ذوقها از آشناییهای او / انتقام از من کشید، آخر جداییهای او . . . . . . سنگ هایی که به دیوار فراق تو زدم کعبه میشد من اگر خانه بنا می کردم … . . . نفسم تو در شمالی و من در جنوب کاش دستی نقشه را از میانه تا کند . . . درد ، مرا انتخاب کرد من ، تو را تو ، رفتن را آسوده برو ! دلواپس نباش من و درد و یادت تا ابد با هم هستیم . . . من صبورم اما … بی دلیل از قفس کهنه ی شب میترسم بی دلیل از همه ی تیرگی تلخ غروب و چراغی که تو را از شب متروک دلم دور کند میترسم . . . من مثل بادکنکی به دست کودکی هرجا می روی با یک نخ به تو وصلم نخ را قطع کنی ، میروم پیش خدا ! . . . بی تو هر لحظه مرا بیم فرو ریختن است همچو شهری که به روی گسل زلزله هاست . . . در دوری لذتی است که در با هم بودن نیست چون در با هم بودن ترس از فراق است و در دوری شوق دیدار . . . . . . رفتــه ای و مــن هــر روز، بــه مــوریــانــه هــایــی فکــر مــی کنــم کــه آهستــه و آرام گــوشه هــای خیــال ام را مــی جــونــد! تــا بــی “خیــال” نشــده ام، بــرگــرد . . . . سایر دل نوشته های فاصله و دوری در ادامــه مطلب . . هرگز از دوری این راه مگو! و از این فاصله ها که میان من و توست و هرگاه که دلت تنگ من است، بهترین شعر مرا قاب بکن به نگاهت بگذار! تا که تنهایی ات از دیدن من جا بخورد! و بداند که دل من با توست و همین نزدیکی ست RE: پیامک فاصله از عشق - Ֆℋ£¥∂α - 21-01-2016 اسپم ها پاک شدند |