انجمن های تخصصی  فلش خور
خطر آلزایمر با مشکلات دهان و دندان - نسخه‌ی قابل چاپ

+- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum)
+-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40)
+--- انجمن: پزشکی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=57)
+--- موضوع: خطر آلزایمر با مشکلات دهان و دندان (/showthread.php?tid=244455)



خطر آلزایمر با مشکلات دهان و دندان - •ДmịrHoSsiŋ• - 15-09-2015

با مبتلاشدن به مشکلات دهان و دندان و عدم درمان به موقع آن ها باید ریسک ابتلا به آلزایمر و مشکلات حافظه را به جان بخرید!
رفتن به مطب دندانپزشکی برای بیشتر مردم ترسناک است چه رسد به این که از هشدار جدید دانشمندان با خبر شوند که می گویند مراجعه به دندانپزشک احتمال ابتلا به آلزایمر را بالا می برد.

این هشدار از سوی پورفسور جان کالینگ، متخصص مغز و اعصاب از کالج لندن مطرح شده است. به گفته او یکی از انواع پروتئین های خطرناک که به مغز آسیب می رسانند بتا آمیلوئید است و امکان دارد این پروتئین که زمینه ساز آلزایمر نیز می شود، از این طریق منتقل شود.
دانشمندان می گویند بتا آمیلوئید، توده های کوچکتری می سازد که رابطه بین سلول های مغزی را مختل می کند و به این ترتیب باعث آلزایمر می شود.
کالینگ به دیلی میل توضیح می دهد که این پروتئین به آسانی با ضدعفونی کردن وسایل دندانپزشکی از بین می رود و بنابر این خطر متوجه آن دسته از بیماران است که به دندانپزشک های نابلد یا سهل انگار مراجعه می کنند.
هرچند او تاکید می کند که برای نظر دادن قطعی درباره ایده اش باید پژوهش های بیشتری انجام شود اما این نخستین بار نیست که هشدار ویژه ای درباره جراحی های دندانپزشکی منتشر می شود برای نمونه در سال 2011 ، مقاله ای از پژوهشگران دانشگاه ساوتهمپتون در مجله علمی عصب شناسی منتشر شد که نشان می داد که جراحی های ناسالم دندانپزشکی، سرعت بیماری آلزایمر را در کسانی که در مراحل ابتدایی آن هستند زیاد می کند.
پورفسور کلیو هولمز، پژوهشگری که این ادعا را مطرح کرد اعتقاد داشت عفونت یا آسیب های فیزیکی به بدن که احتمال دارد در جراحی های دندانپزشکی رخ بدهد، می تواند پیشرفت بیماری آلزایمر را در مراحل اولیه بیشتر کند.
این متخصص و گروه پژوهشی اش، 300 بیمار در مراحل اولیه آلزایمر را 6 ماه تحت نظر گرفتند و متوجه شدند در بدن کسانی که تحت جراحی های دندانپزشکی یا پزشکی قرار گرفته بودند ، گلبول های سفید بیشتری تولید می شد و کاهش توانایی شناختی شان هم سریع تر بود.
پژوهش ها همچنین ثابت کرد که جراحی ها باعث افزایش عدم تمرکز، خواب آلودگی و بی حالی می شدند با این حال توضیحات ما به این معنا نیست که باید رفتن به دندانپزشکی را که کنار بگذارید چون نرفتن به دندانپزشکی هم باعث التهاب لثه، تب و درد و عفونت می شود و به سلامت آسیب می زند با این حال باید دندانپزشک هایی را انتخاب کنید که اصول بهداشتی را رعایت کنند و نسبت به بیمارشان احساس مسئولیت داشته باشند.
پژوهشگران همچنین می گویند چاقی، دیابت نوع دو، سیگار کشیدن، عفونت های بدنی و بیماری های دهان و دندان نیز از دیگر عوامل زمینه ساز آلزایمر هستند.


RE: آیا نخوردن شام در سلامتی تاثیر خاصی دارد؟ - Sa Har Naz - 15-09-2015

"در جسم انسان رگی به نام ‘عشاء’ وجود دارد که چنانچه شخص شام نخورد آن رگ تا صبح وی را نفرین می کند و می گوید: خدا تو را گرسنه و تشنه کند، چنان که مرا گرسنه و تشنه کردی، پس هیچ یک از شما شام خوردن را ترک نکند، هرچند به لقمه ای از نان یا جرعه ای از آب باشد."
اين ي خورده چرته