آموزش برش های کیک خامه ای .. - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش برش های کیک خامه ای .. (/showthread.php?tid=244000) |
آموزش برش های کیک خامه ای .. - ( lιεβ ) - 10-09-2015 این رسپی از کیک های بسیار ایده آلی است بخصوص برای تولدها بسیار مناسب است و همه این کیک را دوست خواهند داشت مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد آرد 4 قاشق شکر 1 لیوان شکلات تلخ 80 گرم کاکائو 1 قاشق کره 100 گرم بکینگ پودر 1 قاشق مربا کرم: شیر 4 لیوان شکر 1 لیوان آرد 2 قاشق گردو 1 لیوان نشاسته 1 قاشق وانیل 1 پاکت رویه: خامه 1 پاکت پودر نارگیل 1 لیوان طرز تهیه : در یک کاسه شکلات و کره را ریخته و بطریق بن ماری حل می کنیم در یک ظرف تخم مرغ ها را دانه دانه ریخته و خوب مخلوط می کنیم شکر را ریخته و خوب با میکسر مخلوط می کنیم تا ذرات شکر حل شود سپس کاکائو , بکینگ پودر و آرد را می ریزیم و مخلوط میکنیم در قالب کیک کاغذ روغنی انداخته و مواد را می ریزیم درفر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت نیم ساعت قرار می دهیم تا بپزد برای درست کردن کرم: در قابلمه شیر را ریخته در حرارت گذاشته و شکر, وانیل, آرد و نشاسته را هم اضافه میکنیم و مرتب هم زده تا به قوام بیاید وقتی جوشد پودر نارگیل را اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم وقتی این هم جوشید از حرارت بر می د اریم و می گذاریم خنک شود وقتی کیک پخت می گذاریم سرد شود و از پهنا به دو قسمت تقسیم می کنیم قسمت زیر آن را دوباره در ظرف فر می گذاریم رویش بیش از نصف کرم را ریخته و خوب می مالیم و نصف دیگر خمیر را روی آن می گذاریم الان بقیه کرم را در یک قابلمه ریخته داخلش شکلات ریخته و ذوب میکنیم روی کیک هم این سس را می ریزیم. کرمی که جدا کردیم در قیف ریخته اگر بیش از حد سفت شده شیر سرد می ریزیم و قوامش را درست می کنیم روی شیرینی رابا خامه و پودر نارگیل تزیین می کنیم ( Hi DoctOr ) |