![]() |
آموزش تصویری کیک هویج تُرکیه . - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: آموزش تصویری کیک هویج تُرکیه . (/showthread.php?tid=243925) |
آموزش تصویری کیک هویج تُرکیه . - ( lιεβ ) - 09-09-2015 ![]() این کیک گردو و هویج را گام به گام همراه با تصاویر برایتان آموزش میدهیم که در ادامه توجه شما را به این رسپی جلب می کنیم مواد لازم: تخم مرغ 2 عدد شکر 1 لیوان شیر 1 لیوان روغن مایع نصف لیوان دارچین نصف قاشق چای بکینگ پودر 1 پاکت وانیل 1پاکت هویج متوسط 2 عدد رنده پوست لیمو ترش نصف عدد گردو 5 قاشق خرد شده ارد 2 لیوان بعلاوه 2 قاشق طرز تهیه : ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() هویج ها را رنده کرده روی دستمال حوله ای گذاشته تا آبش برود. در یک کاسه تخم مرغ ها , شکر ریخته 3 دقیقه با میکسر هم می زنیم سپس شیر, روغن مایع ؛ آرد الک شده, بکینگ پودر و وانیل و دارچین را ریخته دوباره هم میزنیم در آخر هویج های رنده شدده و رنده پوست لیمو و گردوی خرد شده را ریخته و خوب هم می زنیم سپس در یک قالب کیک متوسط که با کره چرب کردیم و خیلی کم آرد پاشی کرده مایه را در آن می ریزیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده بمدت 40-45 دقیقه قرار می دهیم وقتی کیک پخت از فر در آورده و می گذاریم سرد شود سپس از قالب برگردانده و برش زده و سرو میکنیم. • Hi DoctOr |