آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: علم، فرهنگ، هنر (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=40) +--- انجمن: دانستنیها و موضوعات علمی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=33) +--- موضوع: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ (/showthread.php?tid=24318) |
آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - hosainbakhtiari - 13-12-2012 آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ یک سیاره ازخورشید بزرگتروجودداردکه هر3745سال یک باردورخورشیدمیچرخدووقتی درحال چرخیدن است وازبقل زمین رد میشه خورشیدگرفتگی به مدت 3روز ایجادمیشه وما به مدت 3روزخورشیدنخواهیم داشت وآخرین باردراواخردوره ی هخامنشیان بوده است وهیچ جااین موضوع درآن زمان ثبت نشده بجزبودایی ها که همه راثبت کردندوزمان این واقعه 4و5و6دی امسال است. نظریه دوم:گفته شده یک سیاه چاله وجودداردکه به علت اینکه خورشیدوزمین حرکت میکندواردآن سیاه چاله میشودوخورشیدخاموش میشودوامکان دارد دیگه روشن نشود. نظریه سوم :یک شهاب سنگ بزرگ به جو زمین برخورد کرده ونابودمیشودوگردوخاک ایجادمیکندوماخورشیدنخواهیم داشت. درطی 3 نظریه بالاچیزمشترکی که وجودداردپایین آمدن دماوقطع گازاست RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - hosainbakhtiari - 13-12-2012 اگرهیچ کدام ازمواردبالاراقبول نداریدچندشب پیش نیز شبکه ی 7(آموزش) اعلامش کرد آره اولیه احتمالش خیلی قوی تراست.بیشتری ها اولی راقبول دارند. RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - kimia... - 13-12-2012 بچه ها تقریبا می شه گفت که این نظریه ها درسته چون: 1- به اعتقاد مسلمانان امام زمان روز جمعه ظهور می کند 21 دسامبر(1دی) جمعه است. 2- به اعتقاد زردشتیان سوشیات که منجی انسان هاست شب یلدا ظهور می کند که 1 دی هم برابر با شب یلداست RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - .س ملکی - 13-12-2012 دیدید که اخبارم گفت واقیعت نداره ناسا م حرفش را پس گرفته RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - hosainbakhtiari - 14-12-2012 (13-12-2012، 12:37).س ملکی نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.متن راکامل نخوندیدچون من گفته بودم که شبکه هفت نیزاعلامش کرده بودپس دیگه حرفی باقی نمیمونه .اونوقت کی اخباراین موضوع راتکذیب کرد؟؟؟ (13-12-2012، 12:10)kimia... نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من گفتم4و5و6دی نگفتم 1دی RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - ...Sara SHZ... - 14-12-2012 میگن امام زمان وقتی ظهور کنه 300 سال حکومت میکنه بعدشم غیره ممکنه دنیا تموم شه یعنی انقد زندگی مسخرست الکی خوش نباشید مدرسه ها تعطیل نمیشه RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - دختر شاعر - 14-12-2012 دروغ دروغ دروغ دروغ درووغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ سیاره ای بزرگ تر از زمین نیست اینا شایعه ای است می خواهند مردم را بترسانند اگر هم چیزی باشه خدا میدونه نه انسان های بی سرو پا RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - hosainbakhtiari - 16-12-2012 (14-12-2012، 18:30)دختر شاعر نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من گفتم ازخورشیدبزرگترنه اززمین به نظرمن3روزتاریکی درسته ولی پایان دنیاامکان ندارد. RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - amir.king - 16-12-2012 دوستان سازمان ناسا قبول نکرده این رو شما که بچه شعیه هستید باید بدونید امام زمان میاد حکومت میکنه تمام دنیا رو مسلمون میکنه دجال میاد سوفیانی میاد اگه خواستید از من بپرسید الاعم دقیق ظهور رو بدم بهتون و تا انجام نشه خورشی به زمین هم بخوره دنیا نابود نمیشه دوستان ستاره وجود داره قطرش 600 برابر زمینه اکه به این حرفا بود دنیا تاحالا 5 بار نابود میشد RE: آیاخبروحشتناک تازه راشنیدید؟؟؟ - شهرزاد2012 - 17-12-2012 اي بابا اين بچه ها چي ميگن بابا شما كه هفت روز هفته رو تعطيليد زمان ما كه از اين خبرا نبود يعني حاضريد به خاطر مدرسه نرفتن بميريد يا 3روز عذاب بكشيد ؟؟؟؟ من خودم شخصا دلم ميخواد دنيا تموم بشه بميرم راحت شم چيه بابا اين دنياي مسخره اما واقعا به هيچ عنوان اعتقادي ندارم به اين حرفا |