ران مرغ بریان با برنج - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: گفتگوی آزاد (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=19) +---- انجمن: آموزش آشپزی (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=59) +---- موضوع: ران مرغ بریان با برنج (/showthread.php?tid=243064) |
ران مرغ بریان با برنج - # αпGεʟ - 30-08-2015 این بار مرغ پلو را با شیوه جدید و در فر درست کنید و مطمئن باشید این نوع طبخ خوشمزه تر خواهد بود مواد لازم: برنج 1 لیوان ران مرغ 4 عدد گوجه فرنگی متوسط 1عدد کره 1 قاشق آب مرغ 1.5-2 لیوان طرز تهیه: در یک قابلمه متوسط ران های مرغ را قرار داده و آب به اندازه ای بریزید که روی مرغها بایستد و کمی نمک می ریزیم رانهای مرغ را بپزید. در یک تابه 1 قاشق کره ریخته وقتی ذوب شد پیاز ریز خرد شده را ریخته یک دقیقه تفت می دهیم سپس برنج شسته ریخته دو دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس گوجه فرنگی رنده شده و نمک می ریزیم . سه تا چهار بار هم میزنیم. رانهای مرغ پخته را می گذاریم سرد شود میتوانید پوست آنها را دربیاورید. مخلوط برنج را در یک ظرف فر چرب شده ریخته و در چهار طرف آن جا باز کرده و ران های مرغ را قرار می دهیم روی رانها کره می مالیم روی برنج آب مرغ می دهیم و با قاشق هم می زنیم . در فر 190 درجه از قبل گرم شده قرار می دهیم تا وقتی برنجها آبش را بکشد می گذاریم بماند وقتی پخت یک بار هم زده و 10-15 دقیقه داخل فر دم بکشد و گرم سرو می کنیم |