اســــــــــ امــــــــــ اســــــــ تـــیکـــــــــــــــه دار - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اســــــــــ امــــــــــ اســــــــ تـــیکـــــــــــــــه دار (/showthread.php?tid=241832) |
اســــــــــ امــــــــــ اســــــــ تـــیکـــــــــــــــه دار - ηἔ∂Δ - 22-08-2015 بعضی از آدم ها همونقدر که آرزوی قشنگی ان واقعیت وحشتناکیم هستند :: :: یکرنگ که باشی ، زود چشمشان را می زنی خسته می شوند از رنگ تکراریت این روزها دوره ی رنگین کمان هاست :: :: اگر می بینی هنوز تنهام به خاطر عشق تو نیست من فقط می ترسم می ترسم همه مثل تو باشند :: :: یه وقتایی یه کسایی رو تو زندگیمون راه می دیم که مامان باباهاشون تو خونه به زور راشون میدادن ! :: :: به محضِ اینکه احساس کردین غرورتون بازیچه کسی شده کوله بارِ آرزوهاتونو بردارین و بزنین به چاک ! داغِ زانو زدنتون رو به دل هر کی که با غرورتون بازی می کنه بزارین ! :: :: یکی از اشتباهات زندگی آدم حساب کردن اونایی که آدم نبودن هنوز هم نشدن ، بعدا هم نمی شن :: :: خنده هات پیشکش همون که تو رو از من گرفت فقط خواهشا وقتی حالتو گرفت ، برنگرد زار بزن :: :: با موجودات عجیبی زندگی می کنیم ! موجوداتی که تنها با “بی محلی” آدم می شوند :: :: حالا که رفته ای به درک این منی که عاشقت بود را پس بده ﻓﺮﻕ ﻣﻦ ﺑﺎ بقیه رو ﻓﻘﻂ ﻛﺴﻰ ﻣﻴﻔﻬﻤﻪ ﻛﻪ ﻓﺮﻕ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺮﺍﻡ ﺑﺎ ﺑﻘﯿﻪ ! :: :: “شما” گرچه واژه محترمی ست ولی “تو” شدن لیاقت میخواهد ! :: :: پشیمان می شوی از رها کردنم همچون کودکی که در شلوغی بازار دست مادرش را … :: :: دوست داشتن تو یک سوء تفاهم بود ولی خب “ببخشید” رو هم برای همین روزا گذاشتن ! :: :: مشترک مورد نظر خط را فروخته است ، تو را هم ! گوشى را بگذار و برو … :: :: هیچوقت کسی رو که در حاشیه زندگیش هستی ، در اولویت زندگی قرار نده ! :: :: کاش میشد بازی را از آخرش شروع کرد و بین دو نیمه میزدم به چاک تا حماقت هیچ آغازی را نبینم ! :: :: یه زمانی از محبت خارها گل میشدن ، الان دیگه از محبت گلها هم هار می شوند … :: :: یادش بخیر اون زمان میگفت نفسمی ، بدون تو نمیتونم … حالا خودش دستگاه اکسیژن شده واسه بقیه ! :: :: خوشحالی اسمت تو دهنا میچرخه ؟ تُفم تو دهنا میچرخه ولی آخرش میندازنش دور … آره اینجوریاس ، جو نگیرتت ! :: :: به این که راحت دروغ میگی عادت کردم ولی دلم میسوزه وقتی برای اثبات دروغت میگی به جون تو دوستت دارم … :: :: کاش میدانستی عوضی میشم که به هم بیایم عشقم ! :: :: هر دو از ته دل می گوییم من حرف هایم را تو دروغ هایت را … :: :: به هم بعضیا باید گفت: ﻋﺰﯾﺰﻡ ﻣﻦ ﺍﺯ ﺧﯿﻠﯿﺎ خوشم ﻧﻤﯿﺎد ﻭﻟﯽ ﺍﺯ ﺗﻮ ﺑﻄﻮﺭ ﻭﯾﮋﻩ ﺍﯼ بدم میاد ! :: :: اونقد با دلم بازی کردی که دل و روده م به هم پیچید … ببین ، حالا حالم ازت بهم میخوره ! :: :: روی برگ های خاطرات نوشتم دلتنگم ، پائیز شد و خاطرات رنگشون زرد شد و از شاخه های دلتنگی روی سنگفرش آرزوها ریختن تا زیر پای غرور و بی محبتی له بشن ! :: :: ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻼﺱ ﺑﺬﺍﺭ ﮐﻪ ﻫﻢ ﮐﻼﺳﺶ ﺑﺎﺷﯽ ﻧﻪ ﻭﺍﺳﻪ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ حتی ﺗﻮ ﮐﻼﺳﺶ ﺭﺍتَم ﻧﻤﯿﺪﻩ … :: :: ما گفتیم ﮐﻮﭼﯿﮑﺘﯿﻢ ﺍما ﻗﺮﺍﺭ ﻧﺒﻮﺩ ﺗﻮ فکر ﮐﻨﯽ ﮔﻨﺪﻩ ﺍﯼ کوچولو … :: :: بیشتر از آنچه سزاوارش باشم بهم صدمه زدی فقط به این خاطر که بیشتر از آنچه سزاوارش باشی عاشقت بودم :: :: هرجا سخن از اِعتماد است ، خنده ام می گیرد ! :: :: تو را نمیبخشم که وقت بودن نبودی وقت دیدن ندیدی وقت عاشقی هرزگی کردی وقت گریه با دیگران خندیدی تو را هرگز نمی بخشم که هرگز با من نبودی و من به سادگی همه ام با تو بود … :: :: یه چی هست به ﺍسم ﺍحتیاج ، داشته باشیش دیگه هیچی نداری ! :: :: از محبت خارها ، هارتر می شوند ! :: :: چه مغرور و مردانه سکوت کردی در برابر سیل اشکهایم بی تفاوتیت مبارک … :: :: نوشت “سلام نفس” ، کسی که چند لحظه پیش به من شب بخیر گفت … هه ، چه اشتباهی ؟! :: :: این روزها اصلا حواست به من نیست … دیگر خبری از من نمی گیری اما با این حال درکت می کنم ، با “او” بودن تمام وقتت را گرفته است ! :: :: راه بدی را انتخاب کرده بودم برای نگه داشتنت : صداقت ، مهربانی ، زیاد به تو توجه داشتن و خیلی حماقت های دیگر … این روزها هرچه خائن تر باشی دوست داشتنی تری ! :: :: بهانه را دو دستی تقدیم کسی کن که برای عبور از تو دربدر دنبال بهانه می گردد ! :: :: مرا بی وفا خطاب میکنند اما ای کاش میگفتند که من بی وفای کدام باوفا بودم ؟ :: :: ﺑﻌﻀﯿﺎﻡ ﻫﺴﺘﻦ ﻭﻗﺘﯽ ﺑﻬﺖ ﺯﻧﮓ ﻣﯿﺰﻧﻦ ﻧﺒﺎس ﺑﮕﯽ ﺳﻼﻡ ﺑﺎس ﺑﮕﯽ ﺟﺎﻧﻢ ؛ ﺑﺎﺯ ﮐﺎﺭﺕ ﮐﺠﺎ ﮔﯿﺮﻩ ؟؟ :: :: همین سه کلمه برای وصف حالم کافیست! لبخندم درد میکند…. چه آزمون دشواریست… قلبت را در سمت چپ بگذارند و بگویند به راه راست برو. :: :: اگر گریه نمیکنم فکر نکن از سنگم! من مرد هستم… تنهایی قدم زدنم از گریه کردن دردناک تر است :: :: خیال بافی ای بیش نبود… خودم را گول میزدم که در حد منی….!!!! :: :: هی فلانی تمام روزایی که سرگرمیت بودم,زندگیم بودیا :: :: گلایه ایی نیست غرق شدن در دریا فرجام لحظه دایی بود که بی گدار به اب زدم… قسمت نشد دستشو بگیرم…ولی اون روزای آخر مچشو گرفتم… :: :: بیخیال است… خیلیی بیخیال… همان کسی که تمام خیال من است. :: :: روزگار نبودنت را برایم دیکته می کند و نمره من باز صفر می شود… هنوز نبودنت را یاد نگرفتم :: :: اخلاق سگی یک چیز خوب داره… هیچ گربه صفتی وارد زندگیت نمیشه |