اســــــــــ امــــــــــ اســــــــ عاشــــــقانه وغمــــــــگین - نسخهی قابل چاپ +- انجمن های تخصصی فلش خور (http://www.flashkhor.com/forum) +-- انجمن: مسائل متفرقه (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=18) +--- انجمن: اس ام اس های جدید و پیامک (http://www.flashkhor.com/forum/forumdisplay.php?fid=73) +--- موضوع: اســــــــــ امــــــــــ اســــــــ عاشــــــقانه وغمــــــــگین (/showthread.php?tid=241831) |
اســــــــــ امــــــــــ اســــــــ عاشــــــقانه وغمــــــــگین - ηἔ∂Δ - 22-08-2015 کــآش فقـــط بودی وقتی بغـــض میکردم بغلــــم میکردی و میگفتی ببینــــم چِشــآتو منـــو نیگــــآ کُن اگه گریــــه کنی قهر میکنــــم میرم در پــــی دانـه مـرو همچـو کبوتــر ، کـه تــو را عاقـبت بهــر یکـی دانـــــه ، بــــه دام انـدازنـد صیـد کن شیـــر صفت، نیم بخور، نیم ببخش تـا بــه هـرجـا کـه روی ، بـر تـو ســلام انـدازند ::: ::: به چشم هایت بگو نگاهم نکنند بگو وقتی خیـره ات می شوم سرشان به کار خودشان باشد ! نه که فکر کنی خجالت میکشم ، نه ! حواسم نیست ، عاشقت می شوم ::: ::: ای دل نگفتمت مرو از راه عاشقی ، رفتی؟ بسوز که این همه آتش سزای توست ::: ::: خوشی با خوبی فرق دارد به خاطر خوبی ها از خیلی خوشی ها ، باید گذشت ::: ::: صدا بزن مرا مهم نیست به چه نامی فقط میم مالکیت را آخرش بگذار می خواهم باور کنم ، مال تو هستم ::: ::: در شهری که خورشید را به قیمت شمعی نمی خرند پروانه شدن یعنی تباهی ::: ::: تلخی های زندگی را در کنار شکلات شادی و چای آرامش می بلعم و می بلعم تا بتوانم در آخر طعم سیری را بچشم! اما می بینی؟ من سیری ناپذیرم! ::: ::: ::: ::: اون موقعی که گفتی بهتر از تورو پیدا کردم یاد اون لحظه ای افتادم که به ۱۰۰ نفر بهتر از تو گفتم من بهترینو دارم ::: ::: در پــــی دانـه مـرو همچـو کبوتــر ، کـه تــو را عاقـبت بهــر یکـی دانـــــه ، بــــه دام انـدازنـد صیـد کن شیـــر صفت، نیم بخور، نیم ببخش تـا بــه هـرجـا کـه روی ، بـر تـو ســلام انـدازند ::: ::: به چشم هایت بگو نگاهم نکنند بگو وقتی خیـره ات می شوم سرشان به کار خودشان باشد ! نه که فکر کنی خجالت میکشم ، نه ! حواسم نیست ، عاشقت می شوم ::: ::: ای دل نگفتمت مرو از راه عاشقی ، رفتی؟ بسوز که این همه آتش سزای توست ::: ::: خوشی با خوبی فرق دارد به خاطر خوبی ها از خیلی خوشی ها ، باید گذشت ::: ::: جدید ترین جوک و متن عاشقانه جوک248.ای ار ::: ::: صدا بزن مرا مهم نیست به چه نامی فقط میم مالکیت را آخرش بگذار می خواهم باور کنم ، مال تو هستم ::: اس ام اس عاشقانه را در جوک248 بخوانید ::: قرار ما ، اولین پنج شنبه ای که نیستم ! نه گل ، نه گلاب ، و نه خیرات … تو را می خواهم که پای هیچ یک از قرارها نیامدی ::: ::: آنشرلی هم نشدیم تا یکی از ما بپرسه : آنه ، تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت ؟ ::: ::: تلخی های زندگی را در کنار شکلات شادی و چای آرامش می بلعم و می بلعم تا بتوانم در آخر طعم سیری را بچشم! اما می بینی؟ من سیری ناپذیرم! ::: ::: اون موقعی که گفتی بهتر از تورو پیدا کردم یاد اون لحظه ای افتادم که به ۱۰۰ نفر بهتر از تو گفتم من بهترینو دارم ::: ::: بی پناهی یعنی زیر آوار کسی بمانی که قرار بود تکیه گاهت باشد ::: ::: بدترین درد اینه که مخاطب های گوشیتو چک کنی و بخوای با یکی درد و دل کنی ولی هیچکس و پیدا نکنی ::: ::: دلت را هنـــگــامــی غم مـی گیــرد که نــگــاهــت به دستـــانِ گـــره خورده ی دو آدم خیـــره مـــی مـــاند ::: ::: به خـــــــدا ” دل ” آلزایمــــــــر نمی گیرد ! بفهمیــد آدم ها … ::: ::: ::: ::: تختی که هر شب تنها روش بخوابی تخت نیست تــابــوتــه… ::: ::: برای کشتن کسی که توی دلت زندست باید روزی هزار بار بمیری ::: ::: از همان روزی که “پایت” را از زندگی ام پس کشیدی زندگی ام دگر “پا” نگرفت ::: ::: ::: ::: روزهای تعطیل سخت تر میگذرند چون میدانم وقت داری به من بیندیشی اما نمی اندیشی ! ::: ::: چـتـرتــــ را بگــــیر چشــــــــــم های من بزرگ شده ی بارانند ::: ::: ﺧﻮﺍﺑﯿﺪﯼ؟ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﻭﻟﯽ ﻧﯿﺎﺯ ﺩﺍﺭﻡ ﮐﻪ ﺑﺎﻫﺎﺕ ﺣﺮﻑ ﺑﺰﻧﻢ ﺧﻮﻧﺪﻩ ﻣﯿﺸﻪ ::: :: ::: ::: شـک نـدارم سـفـره ی دلـم را که وا کـنم هـمه سـیـر مـی شـونـد ::: ::: ﺗﻨﻬﺎ کسی که ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﻴﻢ ﺑﻬﻢ ﭘﺎ ﺩﺍﺩ غم ﺑﻮﺩ ﺍﻻﻧﻢ ﺗﺮﻳﭗ ﺍﺯﺩﻭﺍﺟﻴﻢ |